Mål för april

Det blir ingen utvärdering av mars, vill inte ens tänka på den jävla månaden som varit helt ärligt, men april, ja, det kan väl fan inte bli värre?

Hej! Hur har ni det? Har klurat en del på mina mål för april, och helt ärligt så har det varit lite klurigt! Jag vet inte exakt hur månaden kommer se ut, det är ju lite svårt med rådande läge i världen, och ja, jag är en person som inte mår så bra av att inte veta.

Jag gillar att veta saker, veta vad som händer i framtiden och ha långsiktiga planer i livet. Nu… ja, alltså det känns lite svårt. Lite klurigt att jobba mot de där målen.

Det ger helt ärligt en hel del ångest, och jag vet inte om det är själviskt eller om det är okej att känna såhär, men det är så himla jobbigt bara att inte veta vad som kommer hända. Känner mig så stressad av det här, även om jag försöker att tänka på det.

Det är lite mer en dag i taget här borta, och det är… ja, svårt.

Målen för april

  • Få min youtube att växa – Jag har precis gått med i ett nytt företagsnätverk och i det nätverket har vi olika mål och fokus varje månad, och den här månaden har vi fokus på youtube, vilket jag verkligen ser fram emot. Har gjort en grundplan nu så ska bli himla kul!
  • Sen har jag som mål att göra klart min programmeringskurs jag går, eller ja, göra klart den jag ligger efter på sen i höstas, och göra en hel del på den som jag går nu under våren.
  • Från och med nästa vecka har jag tänkt dra igång gruppträningar igen! En lugn uppstart såklart, men det ska bli himla roligt!!
  • Sen kommer jag ha fokus på att jobba med min väntelista och med att skapa värdefullt innehåll till mina nuvarande pt-kunder! Har som en liten slags utbildningsplan till kunderna, och ja, det är dags för nytt innehåll på den planen.
  • Sen kommer jag fortsätta rehaba mitt knä! Idag klarade jag av att springa 2.3 km utan smärta (okej, fick ont på slutet så då slutade jag ju springa) och det är ju långt bättre än vad jag klarat innan!
  • Och så vill jag YOGA massor. Blivit nyfrälst i min yoga. Älskar det.
  • Sen har jag som plan att återvända till gymmet och börja gymma igen. Och gymma utomhus också.
  • Sen vill jag läsa mer, vara mer ute och göra mer saker. Och hålla mig frisk och skadefri. Har ju vart sjuk eller sjukskriven i princip helaaaaa året tills nu. Karantän över på fredag.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.