5 saker som mitt företag står för

Styrka före utseende

Skiter verkligen i att träna andra för att de ska se snygga ut, eller för att jag själv ska se snygg ut.

Finns inget tråkigare och mer segt än att träna för att ”bränna kalorier” och ja, ni vet, snyggträna. Dömer inte, men det är inget du hittar hos mig.

Givetvis får man ju vilja vara snygg, det vill väl de flesta ändå, men det… Nej, jag vet inte, jag drivs av att träna folk som vill må bra och vill bli starka först och främst. Som är villiga att satsa på sig själva och bygga upp en inre styrka.

Vikthets nej tack

Skiter lite i vad du väger, hur mycket fettprocent du har på kroppen och ja, hur du ser ut egentligen.

Hos mina kunder vill jag att de ska känna att de har energi, att de äter för att de vill ha energi och mat och allt sånt, och liksom, ja, orkar med livet.

Att orka träna, orka med att tänka på sin arbetsplats, orka med eventuellt samboliv, barn, vänner, allt. Så jäkla onödigt att svälta sig själv.

Träning ska vara roligt

Det är inte alltid roligt att träna såklart, men på det stora hela så ska det kännas roligt och motiverande att köra av ett träningspass.

Det ska finnas en tydlig struktur med en omväxling mellan övningar, rörelser, och framförallt en planering som får en att utvecklas.

För det är oftast det som är det roligaste, att känna att man blir starkare och bättre. Att känna att det ”inte är för gäves” att göra 50 burpees, springa intervaller eller köra på med tunga knäböj.

Det har jag aldrig provat så det kan jag säkert

Typisk Pippi-inställning, men tror mycket på den här inställningen, både för min egen del och för mina PT-kunder.

Tror dock inte på att kasta sig platt ut från klippan och hoppas på det bästa, men tror på att försöka i lagom takt och lära sig saker. Våga utmana, våga testa sina gränser i lagom takt och våga köra på.

Personligt och enkelt

Man ska få känna att det finns tid för utveckling, tid för reflektion och ja, att jag har tid för personen på riktigt.

Det ska inte bara vara hets och stress mellan övningar och pass och ditten och datten, utan jag vill att de ska få känna att jag bryr mig på riktigt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.