Workshop i yoga basic

Sådär. På väg hem efter dagens yogaworkshop. Djupdykning i Yoga Basic, Actics egna yogaklass. Ett förkoreograferat pass som jag ska börja hålla.

Spännande. Lite läskigt. Lite tråkigt men också väldigt kul.

Tycker det är lite tråkigt att inte få bestämma själv vad som ska göras på passen, men tycker också att det ska bli lite skönt. Jag vet alltid vad som ska göras, jag behöver inte planera nytt för varje gång och jag behöver inte tänka till.

Jag ska bara lära mig koreografin and thats it. Eller ja, det var ju det vi gjorde idag. Tränade. Nötte. Gick igenom queues för vad som ska sägas när och vad vi ska göra för att bli bättre yogainstruktörer.

Jag är ju inte en person som alltid jobbar med låtar, eller ens musik, i mina yogapass, så det här kommer bli en ny omställning… Det blir som ett slags yogadanspass, fastän man gör solhälsningar etc.

Rörigt.

Spännande.

Längtar tills jag får hålla första klassen.

Gillar du konceptklasser eller gillar du när instruktören bestämmer själv?

2 Comments

  1. Har nog inte testat vad jag vet, men ogillar starkt att man inte får anpassa. Pga skaderisk på deltagare som försöker göra nåt de kanske inte är redo för.

    • Vet du vad? Man kan vara anti utan att ha testat, men i så fall kan man hålla det inom sig. ? Tack för din åsikt, men eftersom du inte läst på så tar jag inte åt mig haha

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.