Veckans planer – bubbelfrukost

Hej på er! Ny vecka, nya planer, med en massa olika roligheter på gång, hoppas jag i alla fall 🙂

Måndag – idag har jag fixat en del med mina pt-kunder, sen planerar jag inför kommande gym-utmaning, och ikväll ska jag jobba på puls och träning. Alldeles strax ska jag och hundskrället ut på en långpromenad, ut i skogen och leka ordentligt, för sen ska han till sin nya dagmatte! Jag tror att det kommer bli bra, men vill ändå att han ska vara trött när han kommer dit haha, så de inte blir helt rädda… 😉

Tisdag: imorgon ska jag jobba hemifrån, fortsätta jobba med min utmaning som jag planerar för fullt! På kvällen ska jag hålla ett yogapass och innan det tänkte jag träna en sväng! Och så ska jag börja kika på utbildningen jag ska gå nu under hösten!

Onsdag: ska ha två (!) danspass och därefter ett aquapass på onsdag. Gissa vem som kommer vara trött efter det haha. På kvällen ska jag på en återträff för den utbildning jag var på för ett par veckor sen i Skåne!

Torsdag: min plan är att börja filma inför gymutmaningen på torsdag! Och så ska jag ha två gruppträningar och ett stort kanske på egen träning.

Fredag: bubbelfrukost med almi och därefter en ledig dag! Träning på eftermiddagen tror jag allt det blir också såklart 🙂

Lördag: Jobbar på Actic på förmiddagen, och ska på hundträff på eftermiddagen! Och eventuellt inflyttningsfest på kvällen. Herregud vilken dag. Vad vi kommer sova sen, både hunden och jag.

Söndag: Acticjobb och kanske bara en lång eftermiddag i skogen tror jag allt. Kanske gymma på kvällen, eller något. En lugn dag!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.