Veckans bästa – plantlivet

Veckans roligaste: TACK Louise för inbjudan till din inflyttningsfest igår! Det var så mysigt och kul och allt!

Veckans starkaste: Är i toppningsvecka på träningsprogrammet jag är på! Häromdagen gjorde jag en etta på 50kg i bänk, mitt max är 52.5 så det känns roligt att vara i närheten.

Veckans svett: Häromdagen när jag lämnat Nyko hemma lite för länge ensam, och inte veta vad jag kom hem till! 😉 Var helsvettig hela vägen hem. Dock helt okej, han hade bara tuggat sönder mitt exs tofflor, som om han ville säga att jag måste släppa taget helt om honom haha… Använder bara för att slänga sopor, men får väl bara ha ett par andra skor.

Veckans insikt: Har grunnat en del på hur jag ska jobba framöver, och tänkte först att jag skulle göra en stor och intensiv gymkurs, men så insåg jag att nä, det kan jag ju inte alls. Den ska vara mindre, enkel att genomföra och BRA istället. Fokus på det enkla, då blir det lägre tröskel att vara med och lägre tröskel för mig att vilja sälja, som jag annars kan fega ur på.

Veckans jobbigaste: Att säga upp Nykos kontrakt. Nu är det bara 29 dagar kvar tills jag ska lämna ifrån mig honom, om de inte hittar någon annan familj tidigare. Har försökt så mycket att få det att funka med honom men det går inte. Han funkar inte bra i stadsmiljö, och även om vi har nära till skogen så märker jag att han blir stressad när det är många utanför lägenheten när vi ska ut etc. Vi miljötränar enormt mycket, men det funkar inte alltid ändå. Det är en av många anledningar såklart, främst är det mitt eget mående och att en nära person till mig är sjuk.

Veckans bästa: Att Nyko äntligen funkade bra med en annan hund i hundrastgården. Inte stressad, enbart lek och bus. En timme var vi där och lekte, och efteråt så sov han så gott typ hela dagen. Tidigare har det funkat väldigt dåligt med andra hundar, han har blivit så stressad och typ rädd för dem, men nu gick det bra och det är jag så tacksam för! Dock har vi fått order nu att inte umgås med andra hundar pga smittan i Norge som kommit till Sverige också.

Veckans längtan: NÄSTA VECKA BÖRJAR HOCKEYN

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.