Provtränade på Växjö Träningsfabrik

Hejhej! Hur är läget med er?

Här är det lite segt, är så trött i kroppen, och är lite morgontrött i huvudet också. Tänkt komma igång med dagen om en stund, men först kan jag ju blogga lite tänkte jag.

Igår hängde jag med V till Växjös träningsfabrik och tränade där! Körde marklyft och lite annat, och avslutade med huvudstående. Kikade inte runt jättemycket men alltså, wow, vilket ställe!

Fanns riktigt stora ytor att träna på, och var liksom en stor och bra uppdelning mellan alla saker och redskap, utan att kännas trångt och instängt.

Jag vet inte om stället är en officiell crossfitbox, men kändes som att stället var byggt för att vara en sån åtminstone!

Stora skillnaden mot att vara en CF-box mot ett traditionellt gym känns ju som att det är att en box vill vara stor och öppen, och att de flesta gym försöker stänga in, dela av och göra det så litet och trångt som möjligt.

Det finns så sällan öppna ytor på gym tycker jag, utan istället försöker man fylla med redskap, maskiner och allt möjligt bös som kanske inte alltid behövs.

Det här kan du träna på Växjö Träningsfabrik

Först och främst har de en hel del träningspass där, både högintensiva, lågintensiva och så såg jag att de till och med har yinyoga, vilken lyx!

Sen går det ju att träna egen träning, så som vi gjorde. Det finns för skivstångsträning, en del maskiner och olika ställningar för om du vill träna på dina chins, och så mycket annat.

Så 5 stjärnor till fabriken, utan att ens ha hunnit kika runt för mycket. Det fanns det jag ville ha, det fanns ytor att träna på utan att man är ivägen för någon och det fanns många saker jag skulle vilja testa en annan gång om jag får möjlighet att åka dit igen!

Kändes roligt att vara där och inspirerande! Hade lätt skaffat kort där om jag bodde i Växjö!

Här hittar ni en länk till sidan om ni vill träna där också.

Psst: tänker fylla på det här inlägget om jag åker dit igen och kikar runt mer, men just nu har jag inte mer att skriva 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.