Och så var det officiellt

… jag kan flytta på pyramider!

Nej, men jag har fått ett nytt jobb nu! Och det är ett himla bra jobb faktiskt.

För snart två veckor sen sa jag ju upp mig från Actic, och kommer tyvärr inte fortsätta jobba där, varken i gymmet eller med gruppträning. Jättetråkigt, men kände att jag behövde vidga mina vyer och ta ett jobb med lite mer betalt.

Nu har jag fått ett jobb på ett hotell i stan och där kommer jag göra lite allt möjligt, men känner inte för att skriva om det här faktiskt! 😉

Dock gör det jobbet att jag kan sluta känna en stress och press på att mitt företag MÅSTE leverera ekonomiskt, utan nu äntligen känner jag att jag kan slappna av, och inte behöva ”sälja ut mig” eller vad man ska säga.

Har länge känt att jag hetsat och stressat med olika saker, försökt få kunder och tjatat på folk och stressat om det på IG och allt sånt, men nu så… nu behöver jag inte göra det.

Istället kan jag sätta priserna på det som de faktiskt förtjänar att vara, och jag kommer inte behöva rea ut saker för att jag måste, utan kanske mer för att jag vill och känner mig snäll eller så. Är snäll ibland faktiskt.

Annan bra sak med det jobbet är att det känns.. stressfritt. Visst, klart, det kommer vara stressigt och jobbigt, men det är liksom inte ett jobb jag behöver ta med mig hem och fixa med hemma också. Går dit, levererar bästa sidan av mig själv, och så går jag hem.

Och när jag inte jobbar där så kan jag fokusera på mina kunder och framförallt spela in fler youtubeklipp!!! Alltså, det är för roligt!

Ska faktiskt spela in ett klipp nu!

I helgen ska jag fira att mitt företag fyller fyra år!!! Och då kommer det säkert lite olika härliga rabatter! 😉

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.