Nu får jag börja om från grunden

Bild från när jag körde knäböj mer seriöst än vad jag gör nu och ändå var stark i det, alltså för ett och ett halvt år sen.

Nu är det…. ja, nu ska jag börja om från början.

Har exakt noll självförtroende, hittar inte rätt i övningen och känner mig fruktansvärt dålig.

Så kan vi ju inte ha det.

Igår fick jag väldigt mycket tekniktips, och fick många saker att hålla reda på och tänka på, så nu känner jag mig både omotiverad och ändå rätt motiverad.

Kommer köra knäböj minst en gång i veckan, men funderar på att köra lätta knäböj kanske 3 gånger istället, bara för att få in tekniken och köra lätta…?

Det jag iaf fick med mig är att tänka helt annorlunda, stå bredare, fokusera på andra saker än jag tidigare gjort och liksom trycka på med benen på ett annat sätt.

Och rådet som alla kör, även jag, är att om man ska nöta in en teknik är ju att köra det ofta och mycket, men kanske inte så tungt. Så funderar på om det är värt att köra knäböj kanske 3 gånger i veckan och hitta tillbaka till en bra teknik och framförallt bygga upp mitt självförtroende.

Mitt gamla PB är 90kg, och jag kunde göra rätt många på 75/80kg. Igår kändes 50kg jättetungt.

Det blir ju så när man inte kör det så ofta, men ändå…. Åh, kände mig helt värdelös… Och ändå motiverad att ge det en ärlig chans.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.