Kursen för dig som vill träna med skivstång

Hej på er! Hur är läget? Det är väl tisdag idag eller? Känns som måndag. Skrev förövrigt ”godmorgon, ny vecka” i en chatt jag är med i så får väl ba ta och gå och lägga mig igen så jag kommer in i tisdagen? Hujedamig.

Något som jag verkligen ser fram emot är i alla fall gymkursen som startar på måndag! Omgång numero två! Ska bli så roligt! Är taggad på att lära ut knäböj och marklyft och bänkpress och allt möjligt! Prata om läskiga saker och peppa för att få folk att våga göra nya saker.

Gymkursen innebär

  • Att du får lära dig träna med skivstång
  • Att du får en lugn introduktion till gymmet och fria vikter
  • Att du får 3 träningspass på 30 minuter i fem veckor i rad
  • Att du får vara med i en fb-grupp specifik för alla som gått kursen

Förutom det vill jag göra den gruppen mer levande. Mer saker som händer. Mer happenings. Vill sätta ihop träningsdagar, vill sätta ihop fler träningsprogram, vill hitta på fler saker. Håller på att göra ett program som ska vara fortsättningsträning efter gymkursen, men det är ju inte aktuellt för dig som läser nu ändå! 😉

Det viktigaste i kursen

… är att jag vill få dig att våga. Våga misslyckas. Våga göra fel. Våga testa hur en riktig skivstång känns, lägga på lite vikter och så.

Våga ta plats i gymmet och kanske till och med våga prata med någon ny? Om du är sån som vill prata med folk när du tränar dvs.

Det är 3 pass i veckan, på 30 minuter styck. 5 veckor.

349kr.

Det du behöver är ett gymmedlemskap, så att du har tillgång till en skivstång och vikter.

Klicka här för att anmäla dig.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.