Jag lever ett helt annat liv

img_20190219_160857_2834364617665508261361

Mitt liv för två år sen idag: Stress-skrev c-uppsats, försökte hinna med företagande, jobb och socialt liv, med träning, med att vara tränare för två olika lag och bara hinna med mig själv. Brände nästan ut mig här.

Mitt liv för ett år sen: Småvilsen efter att ha kommit hem från GMUn utan riktigt en koppling på vad jag ville med mitt liv, sambo och hundägare, jobbade på skola och försökte samla ihop spillrorna efter kaoset i mitt liv.

Idag: Utsidan: jobbar med saker jag vill göra. Insidan: mår bra. Orkar saker. Vill saker. Slåss för saker. Accepterar inte bara saker längre. Slåss för mig, slåss för andra. Gör det jag vill. Och så mår jag bra. 

Jag mådde stundtals väldigt bra under de andra två åren, men de kantades också av ångestattacker hit och dit, bråkigt förhållande och bara allmänt dåligt.

Just då mådde jag verkligen inte bra och jag försökte så ofta fly från verkligheten.

Jag behövde alkohol, jag behövde träning och jag behövde många andra saker. Fy vad jag kan se tillbaka på den tiden och bara ha ont i hjärtat. Försökte verkligen hålla ihop.

Nu behöver jag visserligen också träning, men jag behöver inget annat på det sättet. Jag behöver inte kämpa. Jag kan ta en dag utan träning utan att känna ångest.

Jag kan slappna av.

Jag kan må bra.

One comment

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.