Hejdå februari

Försökte för kung och fosterland flytta på den där pyramiden men icke sa nicke, den skulle inte flyttas på.

Här kan ni läsa mina tankar och idéer inför februari.

Sjukt att jag har varit här mer än halva min tid nu. Här i Egypten alltså. Att det börjar närma sig hemfärd.

Imorgon kommer jag köra mitt sista pass i Marklyft Mambo. Det är dags att maxa skiten ur kroppen. Är dock lite nervös, för tänk om jag faktiskt tar mer än vad jag tidigare gjort i marklyft. Tänk om jag kommer över 125kg.

Därefter är det dags att börja med schema för knäböj och bänk, ska bli kul att se hur och vad som händer med mina personbästan efter det schemat.

En sak som jag behöver jobba lite mer på är min löpning som är icke-existerande. Hehe. Jaja. Har en god vän som kommer hit om ett par veckor, så han får tvinga ut mig i spåret tror jag.

Generellt tycker jag att min egna träning har varit himla bra här borta senaste tiden. Har lyckats stå på händerna och tränar nu på att komma upp utan att kicka upp mot en vägg och så tränar jag på att hitta balansen i kroppen så jag inte behöver pendla mot väggen. Gick faktiskt helt okej idag, gillar att känna utveckling varje gång jag kör.

Tycker också att jag orkar mer här, klarar mer, hittat in i rollen som gruppträningsinstruktör och klarar av sakerna här numera utan att känna mig helt slut. Börjar få mer energi och kan liksom ge mer.

Förresten så har vi fått hit två nya instruktörer som båda två är så grymma, så jag ser fram emot att lära mig massor av dem, ska smita in på deras alla pass och lära mig massor har jag tänkt.

Månadens bästa inlägg:

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.