Företagsstampandet

Hur gör man för att ta tag i det där som man borde? Som man vet kommer ge resultat? Men som av olika anledningar bara inte händer.

Som bara ligger och väntar på att det ska bli något.

Jag har en så lång lista med saker jag vill ta tag i, som jag vet kommer ge både stort ekonomiskt och ja, ge mig mycket för min egna skull också, men jag vet inte, det är bara svårt att ta tag i ibland.

Istället sitter jag och bara glor, gör något annat, fixar, städar, donar. Jag behöver nog skaffa mig ett kontor igen.

Ett ställe där jag hör hemma, men som liksom inte är mitt hem.

När jag hade ett kontor var det enklare att bara få allt gjort. Och bara göra saker, och sen slappna av när man kom hem.

Eller jobba mer med mål, och strukturera planer runt målen. Många saker känns mer som drömmar än mål just nu. Det är väl det som är problemet.

På tal om det så drömmer jag om att köpa mig en stor herrgård, där jag kan ha träningsevent, typ träningsläger, olika retreats och massor med såna saker. Och för att få det att hända, så behöver jag få de andra sakerna att hända så man sätter fart på ekonomin. Till en herrgård krävs ju ett par miljoner liksom.

2 Comments

  1. Igenkänning! Jag tror du sätter ord på någonting där, att när man jobbar med något man verkligen älskar så flyter liksom drömmar och mål ihop. Vilket är fantastiskt, men inte alltid bra för att ta tag i det som man vet att man måste och borde ta tag i.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.