Det är svårt att vara tyst om något man vill skrika rakt ut om

Jag tror dock de flesta som känner mig har förstått att det är på gång.

Att jag mår bra igen.

Eller ja, jag mår inte bra, men det har hänt något i mitt liv som gör att jag inte alltid kommer ihåg min ångest förrens den är här.

Kanske är så att jag har hittat en person som får mig att le.

Le sådär fånigt som bara någon nykär gör.

Fnissa för att jag ser fula bilder på oss som ingen annan någonsin kommer se.

Himla med ögonen åt hans dåliga skämt.

Slåss om täcket och hålla hårt i honom när ångesten äter upp mig inifrån.

Det har kommit in en person i mitt liv som får mig att klara av att andas när allt är jobbigt. Som får mig att slappna av när jag bara vill fly ut i skogen och aldrig någonsin komma tillbaka.

Det har kommit in en person i mitt liv som jag inte riktigt kan vara tyst om.

Sen det hände har livet blivit lättare att leva. Det har blivit enklare. Jag har helt plötsligt börjat tro på mig själv och känner att jag inte kommer falla så djupt om jag kraschar.

Jag mår faktiskt väldigt bra.

För en gångs skull.

Det kanske inte är så konstigt för er som inte känner mig, men för dig som gör, och för dig som hängt med här under ganska många år, du vet ju vad jag brottats med. Att jobba med ett dåligt självförtroende och vara en prestationsprinsessa i samma situation som man ska balansera allt annat, ja, nej tack. Att pendla så mellan upp och ner, jobb och plugg och att alltid vilja leverera, nej, det blev inte mänskligt för mig.

Minns när jag skröt om att jag hade så många projekt igång så jag inte ens kunde räkna allt på mina 10 fingrar samtidigt….

Känns som en helt annan Clara, men så länge sen var det inte, 3 år sen.

Hade jag kunnat stoppa mig själv tidigare så kanske jag hade haft kvar fler personer i mitt liv från den tiden än vad jag har nu, men så ser det inte ut nu. Så kan det bli, när man inte tänker utan bara gör.

Nu försöker jag göra tvärtom. Bara tänka på vad jag vill och bara fokusera på en sak. Inte göra massor med extra bara för att. Göra det jag vill. Tänka.

Och må bra.

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.