Augusti – kan ju inte bli sämre än förra året i alla fall

I augusti för ett år sen blev jag brutalt dumpad… Så, hur dålig den här månaden än skulle kunna bli så känns det inte som att det kan bli sämre än förra månaden, eller hur?

Okej, ska inte vara så opeppad, är faktiskt väldigt peppad på den här månaden! Här kommer mina mål för månaden

Augusti 2019

  • Springa minst 2 km varje dag hela månaden! Sprungit 3km idag, transportlöpning till platsen där jag och Jessica spelade in lite promofilmer imorse!
  • Fortsätta traggla på träningsschemat jag jobbar hårt med just nu. Kör ett med fokus bänk och ett med fokus böj. Ska egentligen köra fyra gympass i veckan, men ibland blir det fler och ibland mindre. Denna veckan blev det inte alls många, och så får det va med det.
  • Göra ett bättre resultat på Tough Viking än förra gången jag gjorde det! Då blev det nästan 3 och en halv timme, tror jag, för jag skadade mig och fick gå en hel del för gjorde så ont i höften hehe.
  • Börja gå på yoga igen hos min favoritinstruktör! Snart börjar höstterminen äntligen!!!
  • Dra igång alla mina gruppträningar och träna med dem såklart!

Sen kommer det hända en hel del icke-träningsrelaterade saker i augusti också, som att jag ska börja på ett nytt jobb, åka till Skåne på utbildning och få hem en liten vovve! Eller ganska stor då visserligen. Hehe.

Kommer bli en bra månad hoppas jag på! Nu ska här spelas in ett yogapass! Vad ska du göra i augusti?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.