Veckans planering

Kan ni tänka er något så trevligt, som när man sätter sig i soffan och öppnar snapchat för en mikropaus från jobb och selfieljuset är helt magiskt för solljuset är perfekt idag? Måste säga att jag blev himla glad!

Måndag:

Idag ska jag maila lite spännande personer, ska ju ta tag i mitt mål med 5 spännande träningsevent! Sen ska jag jobba på skolan och tänkte nog faktiskt träna ikväll, även om jag inte fått någon sjukgymnast än. Hade noll koll på att det är så svårt att få en sjukgymnast… Har kontaktat både min vårdcentral och en privat anläggning? Någon som vet hur man gör för att få en ganska snabbt?

Tisdag: 

Imorgon ska jag spela in ett avsnitt till Tränarpodden (äntligen!!), hoppas det blir riktigt riktigt bra! Jobb på skolan och sen förberedelser för veckans utbildningsdagar i Stockholm. Plus en snabb livesändning i min fb-grupp såklart.

Onsdag:

Ännu en kul poddintervju, eventuellt Guerilla Office och därefter jobb på skolan. Om träningen ikväll känns bra tänkte jag nog även försöka träna på onsdag!

Torsdag och fredag:

Utbildning i Stockholm för Actic! Ska även hinna med att träffa lite olika spännande människor hoppas jag! Mer om det kommer längre fram! Och releasefest för Lindas nya bok!

Lördag och söndag:

Ska jobba på actic, och lata mig efter det 😉 Beror på axelns mående så eventuellt tränar jag då med! Är så taggad på att komma igång med träning igen!!!!!!!!!!

Fick en fråga innan (eller mest någon som oroade sig) om att jag jobbar för mycket, men don’t worry. Jobbar bara halvtid. Visserligen blev det ju jobb varje dag den här veckan men ja, har också väldigt mycket fritid.

Trivs himla bra med den här kombinationen, jobba halvtid på skolan och lite med träning på Actic och lite med online-PT i mitt eget företag. Och tid att pyssla med annat, som att mysa med min hund, träffa vänner och vara med Henke. Dock är varken Henke eller hunden hemma den här veckan, så otroligt tomt här. Men balansen i livet känns liksom lagom. Kan både sova länge, ta tid att blogga när jag vill och äta mysfrukostar med Luna som jag gjorde igår exempelvis!

Nu börjar det dock bli lunchdags, tänkte cykla till jobbet idag och behöver då ta lite extra tid för det tar en halv evighet att cykla igenom Örebro. 7 kilometer dit liksom.

Ser fram emot:

Att sakta men säkert få igång Tränarpodden igen! Och utbildas i Stockholm, träffa spännande personer och såklart alla barn på jobbet.

Tänker på:

Att det är kul och svårt att driva företag. Men att ha företagskollegor som pushar och peppar gör det hela lite lättare. Erika och Anna hjälper så himla mycket.

Ska läsa:

Yrke: Influencer. Lindas bok liksom. (Har börjat läsa men inte läst klart)

Vad ska ni göra den här veckan?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.