Veckans planering – planering med Sanna

Hej hej hallå! How’s the läget? Bild från Playitas, eftersom jag saknar stället enormt.

Min veckoplanering kommer här:

Måndag: Fritidsjobb och vilodag i träningen, är någon miniförkylning som hoppat på mig så ska vila idag och hoppas att det är bra tills imorgon. Idag har jag redan jobbat med Sanna några timmar, och ikväll ska jag ha planering med Erika (äntligen bra rutiner). Sen är det lite annat som händer och det är verkligen så roligt.

Tisdag: Fritidsjobb och yoga på kvällen. Ska tvätta och fixa hemma, och fixa och dona med allt möjligt som behöver fixas och donas med. Hockey mot Skellefteå, så har inte för höga förhoppningar, hockeyn går sådär just nu.

Onsdag: Fritids, styrketräningspass och ett gruppträningspass på kvällen! Ska även jobba med företaget på Guerilla Office på onsdag, vilket jag saknat så mycket! Så redo att jobba med företaget!

Torsdag: Fritids, mer företagsjobb och styrketräning på kvällen. HOCKEY på kvällen också såklart. Peppad redan.

Fredag: Fritids, företagsjobb och styrketräning. Ska även dansa (!) och spela in det till min youtube (!) har jag tänkt, efter pepp från Jennifer. Det ni, det kan bli kul.

Lördag och söndag: kommer innebära Actic, häng med några kollegor och bara vila. Styrketräning såklart, och ett löppass tror jag, eftersom jag har min miniförkylning idag.

Hela oktober har vi en träningsutmaning i Min tid för träning, som är i förmån för Rosa Bandet. Den är gratis att haka på, men om man vill får man gärna skänka en slant eller två.

4 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.