Veckans planer – laddar för Fall Workation i Örebro

Tänk att detta är två år sen.

Det är lite sjukt. Ganska häftigt. Lite pirr i magen fortfarande. Fan jag var rätt cool.

Den här veckan ska jag hinna med måååååånga saker, så fick avboka två saker ikväll, bara för att få ta det lite lugnt också. Ojojoj. Vi får se hur jag mår på söndag. I helgen mådde jag skit, men idag mår jag bra, så jag vet inte. Det går så himla mycket upp och ner just nu. That time of the month.

Det här är det jag och Sanna jobbat med så länge, och snart är det dags! Haka på vetja! Stark på jobbet.

Måndag: började dagen med frukostevent med Företagarna och Drivhuset. Lärde mig lite mer om pitching och sålde in några olika företagsidéer. Sånt som är roligt med att vara entreprenör. Snart ska jag till skolan, och så håller jag på att tvätta just nu. Ikväll är det plugg som gäller, och så har jag tänkt ta en löparrunda. Måste bara försöka motivera mig till att dra ut i regnet. Fy fy fy.

Tisdag: Acticjobb, skoljobb och yoga på kvällen. Och så är det Champions League och hockeykväll alltså.

Onsdag: Acticjobb på morgonen, lite guerilla office på förmiddagen, skoljobb och såklart ska jag jobba också. På Guerilla Office ska jag jobba med mina onlinekunder, onsdagar är min kund-dag.

Torsdag: Actic och skola, och hockey på kvällen. Gym och ännu mer online-PT-jobb…. och det roligaste: säljpitchmöte med en förhoppningsvis stor kund. OM det blir något så kommer jag börja ha yoga regelbundet för ett stort företag i Örebro. Det vore fett roligt.

Fredag: Skoljobb, gym, och content-dag i företaget. Ska skriva och fixa och dona. Sånt som är bra att göra på fredagar, eftersom fredagar är en sån där dag när andra personer inte vill höra om träning…… 😉 Då får man ladda för kommande vecka.

Lördag och söndag: Fall Workation i Örebrooo! Äntligen kommer Influencers of Sweden hit! Vi ska bo på Borgen (ett av stans bästa hotell) och vi ska göra massa roliga saker. Återkommer efteråt.

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.