Veckans fokus och planer

Hallå eller. Här är en skön och trevlig sommarbild, när jag och Henke var och tränade i såna där tofflor. Har ni tänkt på att det ska bli 21 grader på torsdag?

Måndag: fritidsdag och personaldag på kvällen. Vila från träning, ska fixa hemma och cykla en runda med Zero. Vet ni att det är så kul att cykla med Zero? Han drar och springer åt alla håll rätt mycket i början, men när han lugnat ner sig och tömt kissblåsan så går det riktigt bra. Man får ha stenkoll på alla andra djur runtom, och alla människor såklart, men märks att han tycker det är kul. Något som är bra är att han blir så trött efteråt med så han bara lägger sig och sover sen haha <3

Tisdag: ska träffa Drivhuset kl 10 och prata en idé jag har! Eller egentligen två, ska bli kul att se vilken av de båda jag startar igång! Vill egentligen ha båda! Sen ska jag spela in ett hemmaträningspass som jag tänkt publicera på onsdagen, jobba några timmar på fritids och så är det hockey på kvällen! Första matchen av finalserien. Spännande!!!!

Onsdag: Fritids och på kvällen ska jag styrketräna!

Torsdag: Fritids, hålla träningspass för ÖHIF, match två i finalserien, och företagsjobb såklart!

Fredag: Fritids, förhoppningsvis lämna in nycklarna till gamla lägenheten, och styrketräning på kvällen. Tror att jag ska våga mig på ett max-pass på fredag, för kommer nog testa ett styrketräningsschema framöver…. tror jag… Ska känna in lite hur kroppen känns

Lördag: Actic-jobb och dop på eftermiddagen! Tyvärr är det hockey samtidigt som dopet, så kanske får köra c-more i kyrkbänken. Tur att jag kan de flesta saker man håller på med under ett dop eftersom jag jobbat på ett par dop 😉 Kvällsträning blir det nog också!

Söndag: Actic-jobb och förhoppningsvis sista matchen i finalserien, och förhoppningsvis har vi SM-guld på söndag. Vore så JÄVLA fint.

Saker jag ska hinna med under veckan:

  • redigera 3 (!) youtubevideos. En är visserligen halvt färdig men ska bli helt färdig 🙂
  • skapa rutin för mina mer matnyttiga blogginlägg
  • jobba stenhårt med maj lifestyle challenge

Det är mina tre fokus.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.