Maj – lifestyle challenge

Är du redo att komma igång med träningen?

Är du en person som behöver hjälp med struktur över träningen?

Som behöver hjälp med motivation och framförallt HUR man ska träna?

Under hela maj månad kan du få vara med på min träningsutmaning, som har fokus på hemmastyrketräning, med kroppsvikt och grundläggande träning.

Maj lifestyle challenge kostar 1000kr.

Vad du får:

 • personlig uppföljning dagligen under veckans gång
 • en facebookgrupp med max 30 deltagare (i själva utmaningen)
 • 8 livesända träningspass under utmaningen
 • chans att vinna 3 månaders online-PT
 • verktyg att få träningen att vara långvarig
 • kostråd och vägledning
 • utbildning i träning och kost
 • goodiebag värde minst 400kr

Typ av träning: hemmaträning med kroppsvikt

Under hela maj månad kommer jag ha en träningsutmaning där fokus är på att komma igång med träningen och satsa på det så att din träning blir långvarig. Många som kommer igång med träningen tränar en kort tid, men mitt mål (och ditt) är att din träning ska bli långvarig och aldrig riktigt ta slut.

I facebookgruppen som startas enbart för detta kommer du få allt från träningsprogram, livesändningar med träningspass och andra saker som ingår i att lyckas med sin träning. Bland annat kommer vi ha livesändningar om att sätta mål, om att planera sin träning och många andra saker.

Vi kommer ha bestämda träningsdagar där jag förväntar mig att du hänger med på livesändningspassen (eller åtminstone kör det passet senare på dagen då livesändningen kommer vara ganska tidig). Förutom det kommer du få några pass per vecka som du antingen kan köra när jag bestämmer eller så väljer du själv. Jag förväntar mig dock att du ska genomföra varje träningspass såklart!

Anmäl dig via formuläret:

I och med din anmälan godkänner du att jag förvarar dina uppgifter fram till dess att maj månad är slut och utmaningen är slut.

När jag fått in din anmälan skickar jag en bekräftelse så fort jag hinner och därefter en faktura på 1000kr, som du kan välja om du vill betala via swish eller banköverföring. I bekräftelsen kommer du få ALL information om när facebookgruppen öppnar och så kommer jag be om mer information om dig, som har med goodiebagen att göra som jag håller på att sätta ihop!

Du har chans att vinna tre månaders online-PT från mig, värde 7000kr. 

Hur man vinner priset exakt kommer vara längre fram, men om du genomför alla träningspass samt är aktiv i facebookgruppen så kommer du ha stor chans. Tydliga regler och uppföljningar kommer finnas i facebookgruppen. Jag kommer ha med mig en jury som utser vinnaren.

Det bästa är att allting kommer ligga kvar i facebookgruppen efteråt, så när vår månad är slut så kommer du ändå ha tillgång till allting så att du kan fortsätta träna efter det.

Passar dig som:

 • Vill komma igång med träningen NU
 • Inte riktigt vet hur man gör
 • Har svårt att få till träningsplaneringen
 • Saknar motivation att hålla i

Jag kommer ge dig alla nycklar du behöver för att bygga motivation och skapa möjligheter för att nå dina träningsmål, stora som små.