Veckans bästa – tjejer kodar, Medisera och många soliga timmar

Veckans bästa – en sammanfattning om mitt galna liv. 😉 Eller inte. Hade mitt liv varit en realityshow hade ni mest sett en dator. 

Veckans utmaning: Att ta mig igenom benpasset igår. Det var faktiskt riktigt jävla jobbigt och svettigt, och ännu värre när jag insåg att jag inte alls blev något piggare av noccon, eftersom jag tydligen köpte en koffeinfri. Så blir det när en ska prova nya smaker. Ser jag trött ut?

 

Veckans bästa mat: Min syster var på besök nu i helgen och titta vad fina skapelser vi åt igår ute på stan. Ligger på Stortorget. Nytt ställe. Helt klart värt att bli stammis där.

Veckans well done Clara: Samarbetet med Medisera som jag publicerade innan blev faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv.

Veckans roligaste: Att utklassa både systern och sambon i både sjuan och skitgubbe.

Veckans mysigaste: Att min syster hälsade på såklart.

Veckans svettigaste: Typ att bara vara ute i solen den här veckan. 😉

Veckans styrkeökning: Inga PBn gjorda men har jobbat på samma vikter och repsantal jag gjort tidigare och det har liksom varit lätta set, jämfört med tidigare träningspass.

Veckans boost: Den här veckan (i måndags) började jag prata med en slags livscoach. Lite som en psykolog fast inte riktigt bara för mitt eget mående, utan för företagets skull. Hon fick mig att tänka till redan första gången och den här veckan har jag tagit tag i flera saker som känts jobbiga tidigare, men som nu i efterhand kändes betydligt bättre.

Veckans mående: Har sovit så dåligt hela veckan, så har inte mått på topp. Hujedamig.

Veckans bästa: Tjejer Kodar i Karlstad. Tre timmar kodning och prat med grymma tjejer där i Karlstad. Har ju varit på två av deras event nu, hoppas att det kommer bli många fler i framtiden! Javascript kändes som något jag kan eventuellt lära mig. Faktiskt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.