Veckans bästa: padel, PB och psykologen

Ha. Har ni sett någon mer morgontrött person? Det är dock mina ögoneksem som får mig att se så trött ut men sen var jag inte pigg överhuvudtaget där ändå. Nu vet jag hur jag ska hantera mina ögon, fick bra feedback och råd från läkaren samma dag som padeln och de råden har hjälpt mig enormt mycket (typ som att försöka planera så jag duschar max en gång om dagen, vilket är klurigt när man jobbar med träning, och gärna åtminstone vill skölja av sig).

Veckans roligaste utmaning: att spela padel med kollegorna. Roligare än man kan tro! 😉 Vill faktiskt till och med köra igen!

Veckans bästa PB: pressade upp 50 kilo i bänken. Mycket mycket nöjd med det.

Veckans bästa investering: att tvinga mig iväg till min psykolog och våga öppna sig. Skitjobbigt men ja, det behövs. Var ett vrak i flera dagar efteråt, men ja, jag ska bara försöka finna mig i det här och inte analysera det så mycket. Men blir nog bra när jag gått ett par gånger. Nu är det mest jobbigt.

Veckans roligaste: ÄNTLIGEN börjat jobba på kontoret! Min första dag var i fredags och det var så bra. Längtar faktiskt till imorgon när jag ska dit igen.

Veckans roligaste nummer två: att jag drog igång löpargruppen i torsdags! Vi har storslagna planer på gång!

Såhär såg det ut när jag cyklade till jobet imorse, hur fint? Känns som Örebro kan platsa på listan: världens finaste stad.

Och jo, det kan den visst. Jag bor ju här.

Såhär är förresten mitt humör just nu. Jag har haft en vecka med tillräckligt många humörsvängningar för ett helt liv, men nu är det lite sådär. En bra sak är att jag börjar känna mig fri från att sakna vad jag hade. Det ni, det är lite skönt faktiskt.

Veckans bästa: att jag tog tag i livet, gick upp när jag vaknade imorse och åkte till Actic för att simma en stund innan vi öppnade. Satte på en ny favoritlista och bara flöt runt mest. Borde göra det oftare, åtminstone de dagar jag börjar jobba kl 9……… 😉 

2 Comments

  1. Haha, känner verkligen igen mig i att vara helt slut efter man gått till sin psykolog! Är helt matt efteråt men några timmar senare brukar det lätta och sedan samma visa igen när man är tillbaka, men känns så värdefullt!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.