Veckans bästa – HTML, buskar och power

Hallå från sjukstugan! Hur är läget med er? Jag lyckades dra på mig en förkylning igår, och det är lite krassligt och sådär. Ingen feber som tur är, utan enbart snorig och lite halsont.

Här kommer helt enkelt veckans bästa saker:

Veckans utmaning: Att få veckan (framförallt slutet) att gå ihop. But I did it and I did it good. Tackar vänner och familj för hjälp att ta hand om Zero när hundägarn åkte till Sydafrika.

Veckans roligaste: I fredagskväll på InoS-meetup och vi satt och hade finmiddag på the Box Hotel i Linköping och jag fick äntligen lära känna några av InoS-medlemmar som jag aldrig ens träffat tidigare fastän man ändå har koll på eftersom man följer dem och allt sånt ni vet som blir med influencers. SÅ KUL. Skrattade så mycket, blev djupa samtal, businessfrågor och idéer och bara allmänt skönt att få hänga med världens bästa gäng.

På bilden under ser ni tre av de fantastiska medlemmarna: Chaly, Linda och Clara.

 

Veckans mysigaste: Bo på hotell med Zero. När han rullar ihop sig som en liten boll och jag lägger mig runtom och bara myser och känner hur han andas och småsnarkar <3

Veckans svettigaste: Powerutbildningen igår på Actic. Alltså hujedamig. Två timmars ordentlig träning OCH då mellan de båda timmarna (först en timmes power i början och sen en timmes power i slutet) så körde vi teknik och instruerade varandra i rätt saker, övade på att göra rätt och kolla efter fel, prata rätt etc. Från kl 10 till kl 17 så var det svett svett svett.

Veckans styrkeökning: Blev inte mycket kvalitéstyrketräning den här veckan, blev mer mosa och kanske visserligen några reps-PBn, men var mer nöjd att jag hann med träningspassen än fokus på prestation. Har gjort stora PBn nu ett tag ändå så nu lite uppbyggnad igen. 🙂

Veckans bästa mat: Vi fick smaka av menyn på The Box Hotel i fredags, så här ovan ser ni lite olika fina skapelser, bland annat risotto-bollar. Efterrätten längst ner på bild var tyvärr inte supergod. Men gillar mest olika chokladsaker i efterrättsväg.

Veckans well done Clara: Började marknadsföringen av min PT-mini förra veckan och redan fått en hel del kunder vilket är så kul! Well done Clara!

Efter utbildningen var klar så var vi sååååååååååå svettiga. Skönt!

Veckans boost: Fick beröm av personen som höll i gruppträningsutbildningen igår! Hon sa att jag var bra på att instruera, var tydlig och kunde hålla takten bra genom hela utförandet. Det ni. Jag, en takt-hållare.

Veckans mående: Helt klart BRA genom veckan, förutom då förkylningen. Har inte vart speciellt ångestfyllt, utan en bra och stabil vecka.

Veckans bästa: Helt klart programmeringsutbildningen i Karlstad i torsdags! Vilken kväll alltså! Jag vill ju verkligen kunna mer av det där. Nu har jag bestämt mig för att testa att ha kod-timmar, alltså att jag ska sitta en timme varje onsdag och lära mig att koda. Har medlemsskap på codeacademy så planerar att försöka lära mig genom dem, bland annat! Har ni fler tips får ni gärna hjälpa till!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.