Varför hamnar alla gruskorn i mina skor?

Heter det ens gruskorn? Och får ni också ett mindre berg i era skor? Vet inte hur jag ska göra för att gruskornen ska stanna på marken och inte hoppa i mina skor? Spelar ingen roll om det är höga eller låga skor, kan väl inte gå vanligt bara.

Såhär ser ofta mina jobbdagar ut numera. Har ju börjat jobba extra på fritids vilket innebär: pärla. Spela fotboll. Rita. Räkna. Klura på världens flaggor. Gjorde dock en egen variant på vissa av siffrorna för…. det var kul. Sorry om det stör någons ögon hehe!

Jobbar också numera på Actic, varannan helg minst. Samma som jag jobbat tidigare, min chef saknade mig så ba när jag sa hej jag är tillbaka i stan så ba ”yes varsegod de här passen är dina”, man ba ok. 😉

I vår ska jag få gå massa roliga och spännande utbildningar i Actics regi, vilket ska bli så kul! Älskar utbildningar, älskar kunskap. Första är om två veckor! YAY!

Tror dock jag kommer sätta upp en ”ANVÄND INTE PROTEINPULVER OCH BCAA PÅ GYMMET… om du inte vill städa själv” för vet ni hur äckliga fläckar det blir som jag måste städa upp? Kul.

Och förresten. Jag och Henke var på tacobar idag och käkade lördagslunchen där efter jag hade slutat! Gillar att det är hälften ost på classictallriken, älskar liksom ost.

Vi gick på Hindersmässan också och var på jakt efter alla smaka-godis-stånd men hittade inte ett enda? Smakade på Kimchi och på något annat istället. Har för mig att varannat stånd var med godis förra året men de kanske blivit nyttiga det här året. Tråkigt. 😉

I och med att jag har kommit tillbaka till stan så har jag nu äntligen fixat min cykelälskling så jag kan cykla överallt! Äntligen! Igår måste jag cyklat himla långt (borde blivit över en mil) för har skön träningsvärk i rumpan idag. Snart är nog kroppen van vid det där. Speciellt under event som Hindersmässan är det otroligt skönt med cykel i den här stan. Eller egentligen hela tiden, jag får konditionsträna och slipper betala för både parkering och bensin.

Tror dock jag ska lämna in cykeln på service och hoppas att få kolla på, vill lära mig att serva den själv! Kanske kan googla upp sånt förresten? Vet ni hur man gör?

Fotomodellen Zero och jag hade en trevlig promenix/löpartur efter rundan på stan. Han hade så mycket energi i sina små ben så vi sprang mest, speciellt på vägen tillbaka då jag var kissnödig också! 😉

Idag är jag sååååå trött. Antar att en blir det av att börja jobba. Så mycket att tänka på, så många intryck. Så många personer att ta hänsyn till och så många nya rutiner. Kommer nog in i det om några veckor!

Kvällens lugna aktivitet innebär:

  • heja fram Lakers till vinst över Djurgården
  • laga mat så fort Henke kommer hem (och äta såklart)
  • ska smårensa bland alla mina prylar, och typ rensa lite eventuellt, om jag orkar. Har så mycket gamla slitna kläder som jag borde ba åka till tippen med direkt, kanske kan ta tag i det imorgon kväll eller så

Heja Lakers <3

Vad händer i era liv?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.