Stark på jobbet – så här kan du göra

Hej på er!

Hur är läget? Minns ni min serie Office-Onsdag jag hade för några år sen här på bloggen? Är ju fortfarande min roligaste serie jag gjort på den här bloggen, så har ni inte spanat in den måste ni se den! Där ger jag fantastiskt bra tips på olika övningar man kan göra på sitt kontor och arbetsplats. Exempelvis:

Bästa Teknifik-Elin som hjälpte mig med ett av inläggen!

Och bästa Bossbloggen hjälpte mig också!

Närmaste veckorna här på bloggen kommer ha liknande fokus, eftersom stark på jobbet närmar sig med stormsteg.

Hoppas att ni vill haka på det!

Det jag tänkt är att jobba både med fysisk träning på arbetsplatsen, men också en hel del mental träning, eller kanske mer avslappning. Vi kommer ge övningar för att du ska hitta en rutin för att bli mindre stressad och känna mindre press på arbetet, och liksom känna att det du gör är mer än good enough. Jag tror nämligen att du är grym, men har svårt att inse det själv för du har för höga krav på dig själv.

Jag jobbar regelbundet med att må bättre när jag jobbar med allt jag gör. Jag jobbar med att sätta max-antal timmar jag sätter på x eller y, inte lägga för hög belastning på dag 1 utan sprider ut allt på dag 2, 3 och 4 också. Jag lägger inte stor värdering i jobbet på skolan eller på Actic, för jag behöver inte den pressen. Jag behöver kunna fokusera på rätt saker vid rätt tillfälle, vara 100% närvarande när jag är där och släppa det när jag gör något annat.

Det är något jag blivit riktigt bra på, jag har lärt mig själv att inte hänga upp mig på saker och acceptera mer.

Och det är några saker av det jag tänkt lära ut.

Och vad Sanna tänkt lära ut, ja, det får ni läsa vidare om i eventet.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.