Sju kommentarer att slopa under 2018

 

Igår tränade jag ben igen. Gjorde 10 reps x 10 set i benböj. Gjorde lite lårcurls efteråt också. Är inte jättesugen på att göra något som innebär ”röra mig längre än mellan kaffekokaren och soffan” idag. Behöver snart gå ut med hunden dock. Jättekul att göra 100 repetitioner i böj. Varför går jag med på sånt där? Men det är väl sånt som utvecklar en, åtminstone psyket. Starkare pannben.

Just nu i min julledighet innan jag ska tillbaka till utbildningen i Göteborg så jobbar jag lite smått med min blogg, jobbar med att planera vad jag ska göra efter utbildningen och hänger en hel del i olika facebookgrupper och på instagram. Och tyvärr ser jag så otroligt mycket om vikthets överallt, om att räkna kalorier och om att bli smal inför sommaren och allt sånt där som brukar dyka upp kring nyår. Blir så ledsen.

Så här är 7 kommentarer jag inte vill höra under 2018:

  • Jag har ju bränt 432 kalorier på löpbandet idag så kan unna mig en halv kanelbulle.
  • Ska du verkligen äta det där?
  • Ska inte du äta mer?
  • Åh det där ser så gott ut men jag åt en onyttig sak för fyra veckor sen så går inte.
  • Kommer gå upp lite nu när jag äter det här men vem bryr sig?
  • Oj, ska du äta allt det där? Jag kan absolut inte äta så mycket, allt lägger sig direkt på kroppen.
  • Men snälla, du måste äta mer, du är så himla smal, du ger mig ångest.

Jag är absolut skyldig till att säga sånt också, men det är kommentarer jag är trött på att höra så ska se till att jag inte säger sånt och ska säga ifrån när jag hör andra säga samma sak. Föööööör jag tycker att folk kan få äta precis vad de vill, hur mycket de vill och hur ofta de vill.

Är det någon som du misstänker har en ätstörning av något slag så finns det bättre sätt att börja jobba med det än att ställa just de här frågorna. 


Anmäl dig till mina nyhetsbrev för att få mer av det här i din mail!

* indicates required4 Comments

  1. Ja herrenaddå så tjôtigt! Vill du äta? Ät! Vill du inte äta? Gör det inte för att unna dig – skit i det helt enkelt! Ingen har glädje av varken sitt eget eller någon annans dåliga samvete (om det kan man läsa mer om i en orange bok som heter GLAD FRi STARK 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.