Så himla mycket mat

Det här inlägget innehåller reklam för min nya PT-tjänst.

Idag när jag handlade insåg jag att jag gått från att vara fattig-student-handla-minimalt till att det är dags att börja handla med kundvagn. Min lilla korg svämmade över, och då tyckte jag tidigare att willys hade stora rullkorgar, lyckades aldrig fylla dem! 😉

Köpte mest nyttigheter, och fyllde på frys och kyl och skåp med olika saker som är bra att ha, ex matvete och ris, pasta och vego-biffar. Glömde dock att köpa flera saker jag planerat på listan haha, SUCK! Man är ju hopplös faktiskt.

Ska testa tre olika recept från portionen under tian, första blir nog på fredag lunch!

På bilden ser ni även mina två saker som är mina onyttighetslaster i livet: nutella och coca-cola. Klarar mig inte länge utan de där två vännerna. Best friends forever. Ja, klart man kan va bästa vän med mat va?

På tal om mat, så är jag väldigt glad just nu! Vet ni varför?

Det är så att jag lanserade en ny tjänst häromdagen, en mini-PT-tjänst, och har redan fått tre nya kunder! Har knappt hunnit marknadsföra det men redan har det ramlat in tre stycken! SÅ GLAD!

Har haft så många som önskat en PT-mini, alltså att det är online-PT, fast en mindre version. Inte lika dyr, inte lika komplicerad.

Så skapade en sån tjänst och uppenbarligen var det helt rätt. Jag är så nöjd och peppad!!

Sådärva, nu ska jag redigera en film och så ska jag gå och spana in mitt nyfärgade hår, har en ny strategi angående färgningen så är lite nervös, kanske blev katastrof, och isf hinner jag inte träna imorgon hehe! #hoppas

4 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.