Nybörjarchallenge direkt i mailen

Alltså hur skönt och härligt ser inte det här ut på bilden eller? Ber om ursäkt för sommar och kanske till och med provocerande bild för detta var i Frankrike och det var +30 grader just den dagen. Här var jag ute och sprang mitt under dagens varmaste timme, så stannade och tog lite foton för att andas lite, blev så galet varmt. Saknar sommar. 

Kom igång med din träning!

Vill du också få en gratis träningsplanering för två veckor direkt i din mail? Just nu har jag en utmaning som jag skickar ut via mail, och den kommer finnas tillgänglig att starta upp under hela mars, men efter mars tar jag bort den, så passa på nu!!

Det du får:

 • två veckors träningsprogram
 • varje träningspass är beräknat att ta 30 minuter
 • mellanmålstips
 • middagstips

Passar dig som:

 • behöver en enkel struktur och liknande pass
 • vill träna HEMMA
 • har ingen tid att träna
 • vill inte träna med redskap

Du kommer också få lite såna där redskap om målsättning, om att få till vardagsmotionen och lite olika småsaker.

Helt gratis.

Det kommer vara så att direkt när du signar upp så får du det första träningsmailet, alltså med de tre första träningspassen, så dina två veckor börjar samma dag som du signar dig. Du kommer få tre träningspass per vecka, så det är bara att planera in tre dagar per vecka som du vill ha träning på och sen kör vi!

Jag kommer använda mig av ganska basic-övningar, men såklart med en förklaring till övningarna, så ni behöver inte oroa er! Till exempel kommer armhävningar vara med, och de går ju att köra mot vägg, mot en bänk, på knäna eller på fötterna och om du är riktigt galen så kan du ha fötterna mot väggen och händerna på golvet. Välj själv! 😉

Anmäl dig till träningsutmaningen nu!

* indicates required4 Comments

 1. Så bra tips 🙂 och det är så skönt att träna hemma, jag måste bli bättre på det!

  Som svar på din kommentar hos mig så är det barnskötare jag läser till =)

  Ha en fortsatt bra dag 🙂

 2. Det här kan vara precis vad jag behöver – vilken tur att jag såg detta innan mars var över! Jag har länge känt att jag borde börja träna igen, men det kommer annat i vägen. Det är väl dags att bara köra igång, så det här ska bli spännande!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.