Måste begränsa mig igen nu

Hej på er. Hur är läget?

Jag fick upp den här i min dreams-app imorse, och det kanske inte riktigt var syftet med meddelandet från bästappen, men så blev det ett företagsbeslut som fattades i min hjärna. Läste även Lindas inlägg om utmattning och det blir liksom ännu mer rätt beslut då.

Jag stänger ner min träningsutmaning för maj. 

Har inte ens öppnat igång den men kommer inte genomföra det. Har skickat tillbaka pengar till de som betalat redan, och kommer försöka göra något annat. Lite annorlunda. Något som inte kräver lika mycket energi.

Mår ju inte på topp som ni vet. Så måste sluta starta projekt som kräver för mycket och måste liksom göra saker som jag vet att jag orkar. 

Oh well, som citatet ovan från Dreams; Bara du vågar försöka igen. Det är liksom inte kört bara för att jag säger nej nu.

Upp och ner går företagarlivet. Det är väl så det ska vara.

6 Comments

  1. Kära Clara! Att lära känna sig själv är stort och än större att inse sina begränsningar, I vår tid ska vi vara så duktiga, vilket är jobbigt, då människor med empati och en viss långsamhet ofta vinner i längden. Kram från mormor, som flera gånger i livet fått baka från stora projekt.

  2. Clara! Att inte orka är inte att misslyckas – det är att lyckas se vad man egentligen vill lägga energin på. Jag tror att kroppen är klok och i de flesta fall vet bättre än hjärnan… Så alla måsten och borden är egentligen bara småsaker som kroppsklokheten redan har svaren på. Du hör väl av dig om du behöver hjälp, stöd, bollplank eller pepp va? kram <3

  3. Det viktiga är att en mår bra under sin resa. Inte att resan gjorts perfekt eller på en viss tid. Om en har modet att försöka igen, är hälften redan vunnet. Kram från oss på Dreams!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.