Längtan efter struktur, höst och jobb

På måndag börjar skolan igen, och med det mitt jobb. Samtidigt börjar alla höstaktiviteter och allt sånt där som jag längtat efter. Äntligen. Försöker förbereda så mycket jag kan inför hösten, eftersom jag vet att det kommer bli mycket, men det kommer bli så kul och så värt det. Här kommer allt jag ska göra utan inbördes ordning.

Gå gruppträningsutbildning på Playitas

Som om jag inte fått nog av sol och värme. 😉 Det är två veckors utbildning i lite allt möjligt, som är en stor förberedelse inför vinterns jobb! Kommer lära mig allt möjligt, och främst yoga, vilket jag ser så mycket fram emot!

Ha en månadsutmaning

Och det med en god vän! Vi kommer jobba mer inför det imorgon och verkligen bestämma allt, ska bli så roligt! Lovar att ni kommer höra mer om det! 😉

Vara utbildningsledare

Ska hålla två utbildningar, en i sociala medier och en i hemsideuppbyggnad. Spännande, for realz. Hoppas verkligen att det blir bra!

Jobba som personlig tränare

Huvudfokuset, även om det inte alltid syns utåt. PT-Online och PT-mini är de två tjänster jag satsar på under hösten. Ska bli så kul att jobba upp det.

Här väver jag även in jobbet i MTFT, min facebookgrupp som stadigt växer. Så roligt! I den planerar jag att fortsätta med olika utmaningar under hösten, en gång i veckan tänker jag mig.

Och så har jag en spännande grej på gång som jag kommer jobba med under hösten för att lansera i årskiftet, som jag verkligen ser fram emot! Vet att det finns ett behov av det jag erbjuder nämligen!

Jobba på NKS

Fortsätta med min halvtidstjänst på skolan jag jobbar med! Ser verkligen fram emot alla bus med barnen, spela basket, king, läsa, utbilda barnen i självkänsla och pärla pärlplattor. Har två tankar om saker jag vill dra igång under hösten på skolan efter att ha hängt i grupper på FB där olika lärare saknat sina jobb för mycket. En handlar om att läsa och en handlar om självkänsla och ångest.

Och så blir det förresten ett gäng timmar på Actic i månaden, får se hur mycket det blir.

Lära mig om hockey

Som ni kanske vet så har jag sökt en utbildning till hösten! En utbildning om hockey, som kommer ge mig förhoppningsvis massor med kunskap om en sport jag gärna skulle vilja jobba med i framtiden. Hockeyns då och nu.

Ska även börja som tränare! Är dock inte klaaaaaaaaaart än så mer information längre fram. Vill ju längre fram jobba med ishockey, så då får man börja med små bäckar för att kunna ta världen med storm längre fram.

Utan en plan händer ingenting.

Utan ett mål funkar inte jag.

Allt detta ska jag få ihop, och väva ihop till en mix som funkar för mig. Vet att andra (kanske just du) blir stressade av att ha så många olika bollar i luften, själv så tycker jag ju att det är fruktansvärt stressigt (och tråkigt) att enbart ha en boll. Sen är olika bollar olika mycket värda och kommer kräva olika mycket av mig, så i perioder kommer det vara mer tyst här än andra perioder.

Vad prioriterar du i höst? Har du några planer?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.