Juni – en sommarsolig (och stark!) sammanfattning

Tänka sig vilken månad det blev ändå.

Min födelsedagsmånad.

Vi har hunnit med så mycket, det har liksom vart resor lite överallt, födelsedagsfiranden, inflyttningsfest och skolavslutning. Extra mycket jobb och många inringningar på extra jobbpass utöver det.

Här hittar du allting jag var taggad på i början av månaden! Är främst nöjd med träningen den här månaden!

Privata målen:

Tror inte jag testat någon ny restaurang i juni faktiskt, om jag inte minns fel. I London och Oxford åt vi på mina gamla favoriter, så blev inte tid för nya ställen. Men de var ju mina favoriter av anledningen att de hade bäst mat, så är ju inte så konstigt. London och Oxford var magiskt bra, såklart. Är verkligen nöjd med vår weekend.

På fritidsjobbet så hade vi ett riktigt ordentligt vattenkrig för ett tag sen. Exakt hela jag var dyngsur. Inte så mysigt att vara sjöblöt, men det är ju ändå rätt skönt när det står 32 grader på termometern och inte blåser ens lite. Check på min sommarbucketlist!

Sen hade jag en bra födelsedag med mamma som hälsade på, bra firande med kompisar och kollegor på jobbet, med Henke i Oxford och med andra personer som jag tycker om.

Företagsmålen:

Jobbat på med PT-biten enligt plan och enligt förmåga. Har fått in några ordentliga kunder och projekt, så har faktiskt väldigt mycket att göra med de kunderna, vilket är såååå roligt och skönt. Tack för det förtroendet!

Facebookgruppen min växer hela tiden, vilket är så roligt. I slutet av maj var vi kanske 170 medlemmar, nu är det nästan 250 medlemmar. Gissa vem som är nöjd med det. Nästa månad ska jag köra ännu en utmaning, tror det funkar väldigt bra med en utmaning per månad där. Lite lagom krävande för medlemmarna liksom.

Under juni månad har jag nästan struntat helt i kodningen, främst för mycket annat jobb och andra prioriteringar. Vill ta upp det i juli igen, för saknar det där med att lära mig nya saker! Sen är det några fler saker jag skippat den här månaden, som kommer jobbas vidare på under juli när jag kommer ha betydligt mer tid för mina roliga projekt.

I början av juni hade vi ett grymt frukostträningsevent också, är fortfarande så nöjd haha!

Ekonomiska mål:

Har skött min ekonomi ypperligt, även om jag kanske inte sparat så mycket långsiktigt, utan alla pengar sparades till Londonresan, vilket jag verkligen sett fram emot och varit så taggad på! Främst gick pengarna till mat och små äventyr, men också en del kläder och annan shopping. Nästa sparmål är att spara in till den utbildningen jag ska gå i höst!

Träningsmål:

Jag har jobbat stenhårt på det här med att stå på händerna huvudet de här två veckorna jag jobbat heltid på fritids, eftersom vi är så mycket utomhus och barnen själva övar både på att stå på händer och att hjula ungefär hela tiden. Tycker fortfarande att det är klurigt, men målet att lyckas känns närmare för varje gång.

Jag har blivit både starkare i bänk och böj, de två grejerna jag tränar mest just nu, så är så himla kul att träningen går framåt. Mest nöjd med gårdagens prestation, att böja 90kg en gång. 100 kg känns inte långt bort nu alltså! 😉

Mina populäraste inlägg i juni:

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.