Att posera på en toalett och allt annat på inos workation i örebro

Hej hej från toaletten. 

Eller ja, nu sitter jag ju soffan, men då var jag på toaletten och satt där och poserade. Det var ju ett fantastiskt fint badrum så varför inte liksom. Borde gjort burpees därinne dock. #konstigaställenatttränapå

INOS Workation i Örebro

Alltså ojojoj, vilken helg vi hade här i stan. Först och främst så vill jag än en gång säga ett stort tack till Sanna, Johanna och Kerstin som skapade denna magiska helg för oss alla.

Mingelstart med workshop

Vi började dagen med en rundvandring på Borgen, en hel del nätverkande och en fotoworkshop styrd av bästa Caroline. Vi lärde oss hur man redigerar bilder i Lightroom bland annat, men också lite blandat kring fotande, färger och allt möjligt som man kan hinna på en timme.

Caroline är ju också ordförande för InoS, Influencers of Sweden, så det är ju extra kul att ha en workshop med henne tycker jag!

Lunch och filmutbildning

Därefter åt vi en jättegod lunch på Borgen, och därefter tog vi oss mot Kulturhuset för först en utbildning i film-skapande av Tant Sara, som alltså drivs av Sara, som har måååånga filmproduktioner gjorda.

Lärde mig jättemycket av den korta stunden, för har haft lite problem med att få engagemang kring mina filmer, men nu, nu kändes det som jag fick en aha-upplevelse liksom. Vi får se om ni märker någon skillnad.

Därefter hade vi en workshop med en politiker om influencers i valet.

Spännande det där, vilka influencers som blev köpta och inte. Vilka som var ärliga och inte.

inos workation i örebro

Kerstin satt och klurade en hel del här på sin dator mer rätt bildinställningar på Carolines workshop. 

Efter workshoparna hade vi egen-tid, så jag och Madeleine tog filmkamerorna med och passade på att spela in lite efter Tant Annas workshop, båda var väldigt inspirerade efter den timmen. Så vi filmade massor vid slottet och när jag har tid ska jag fixa iordning en snygg promofilm till mitt företag! Så kul!

inos workation i örebro

Titta det här ljuset liksom. Örebro bjöd på bra fotoväder hela helgen.  

Middag och spökrunda

Sen hade vi middag på Borgen och sen drogs vi iväg på spökrunda på slottet.

Fyfan säger jag bara.

Gillar ju mer barnfilmer än skräck så att säga.

Är fruktansvärt otaggad på att stan ska fyllas av zombies för zombie run eller vad det nu heter som ska vara här. Slutet av oktober kommer jag inte befinna mig speciellt mycket i stan alltså.

Söndag morgon och yoga

Söndagen började vi med yoga och därefter hotellfrukost. Så lyxigt och mysig start på dagen!

Därefter förflyttade vi oss till slottet igen, och jag var himla otaggad på det kan man ju säga. Nervös som tusan efter gårdagen men gick bra, vi överlevde ju det.

Workshop med Linda och Elin

Först hade Linda en workshop om att blogga effektivt och därefter pratade Elin om hur man bygger upp sin hemsida och blogg med hjälp av SEO. Man lär sig alltid nya saker av båda de två, så himla bra dag helt enkelt.

Sen var det dags att äta lunch och sen gå hem. Så himla skönt att bara cykla hem, fem minuter, istället för att behöva åka tåg hem från Stockholm som det alltid är annars. Så otroligt skönt att få vara på hemmaplan liksom.

inos workation i Örebro

Det bästa med alla såna här workations som jag är på hyfsat regelbundet är att man får så otroligt mycket inspiration och pepp till sitt företag och blogg, vilket man behöver ibland.

Man blir inte ifrågasatt när man vill fota allt, utan det är mer att man är konstig om man inte vill fota.

Jag lärde mig om upplägg, om tankesätt och fick dela med mig om mina erfarenheter.

Sen var det fantastiskt kul att bara få hänga och umgås med vissa människor, såna som liksom förstår ens struggle ibland. Det var himla trevligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.