Helga vilodagen!

Idag är planen för min fysiska aktivitet lika mycket som Zeros är på bilden.

Har ju tränat varje dag den här veckan, och tror att kroppen behöver en vilodag för att kunna prestera extra bra nästa vecka så idag tar vi det lugnt. Min syster är och hälsar på och vi ska eventuellt åka till Marieberg i eftermiddag. Sola lite nu på förmiddagen. Inte slå på för många knop.

Lika viktigt som att ta i och svettas och kämpa är det att återhämta, landa, vila och ta hand om kroppen. #Aldrigvila eller #alltidvila. 😉

Förberedd för veckans stora utmaning

Måndag till fredag under veckan som kommer ska jag ju ha en stor träningsutmaning i facebookgruppen Min tid för träning. Vi ska gå 10 000 steg per dag, minst. Välkomna in om ni vill hänga på!

4 Comments

  1. Hej Clara! Jag undrar vilken befattningsutbildning du skulle gjort ifall du inte skadat axeln? Blev du mycket besviken för att du inte kunde fullfölja hela utbildningen eller kände du att de tre månaderna du gjorde räckte?

    • Hej! Jag skulle göra Amfibie skyttesoldat hos säkkomp i Göteborg! Ja, besviken som fan. Saknar det varje dag haha. Funderar på att utbilda mig igen längre fram när jag är hel igen!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.