Hejdå juli

Och så var glada juli slut. Varmaste någonsin kanske? Inte vet jag, men känns så. Tänk att sommaren när jag föddes var ungefär likadan, fast denna har väl varit värsta sommaren på 200 år. Eller? Tror det. Inte så insatt.

Vilken månad.

Skulle vilat. Har inte vilat. Har mest stressat och varit ledsen, fast många bra dagar också. Mer om det får ni när jag landat i det. Det börjar ta slut nu, men behöver bearbeta också.

Privata målen:

Satte upp som mål för juli att ha en hemester, och det har jag haft en gång och har faktiskt det just nu också. Är i Småland hos mina föräldrar och badar minst två gånger om dagen just nu. Magiskt bra.

Satte även att jag ville äta frukost utomhus, och det har jag försökt, men är för varmt haha………………..

Bli ännu brunare och äta många jordgubbar och blåbär – brunare har jag blivit. Har knappt ätit jordgubbar och blåbär. Får ta igen det nästa sommar, eller nu, när det äntligen börjat regna igen, så de växer några gubbar. Eller finns det mycket sånt?

Sen har jag satt andra mål med saker jag velat göra och det är inte mycket som blivit av. Varför? För att jag inte mått så bra, och som jag skrev ovan så får jag återkomma om det. De dagar jag har kunnat göra saker har jag inte velat ta tag i det.

Företagsmålen:

Under hela månaden har jag jobbat mycket i bakgrunden med företaget. Har startat en bokadirektsida som jag ska fixa klart nu under veckan och har gjort en massa andra saker. Börjar bli redo för hösten.

Har även styrt upp Militärkvinnor så tror att detta kan bli riktigt bra. Nästa vecka kommer ni få se det resultatet.

Sen har jag börjat jobba ordentligt som medlemsvårdsansvarig för Influencers of Sweden. Det är faktiskt jätteroligt! Har koll på saker och styr i saker, ser till att vissa saker blir gjorda och är lite projektledartypen. I like.

Gjort saker som gör att hösten känns riktigt bra faktiskt. Börjar känna mig laddad, taggad att sätta igång med olika saker och få rutiner igen.

Ekonomiska målen:

Just nu sparar jag pengar inför en resa jag ska göra i September. Går finfint, helt enligt plan! 😉

Plånboken har ju (tråkigt nog) mått bra av att jag inte gjort så mycket, för det går inte åt speciellt mycket pengar av att vara hemma och kika på serier eller gå i skogen med Zero. Det är ju saker som är bra för själen istället.

Träningsmålen:

Det enda som gått riktigt bra under juli. Har kört många tunga pass, lite högre reps-antal nu på slutet framförallt. Har dock ingen plan med träningen just nu, men eftersom det vart andra saker som svajat så får det vara så.

Har dock knappt tränat på att stå på händer öht, så får pyssla med det i Frankrike nästa vecka.

Mina populäraste inlägg i juli:

Det är roligt att se vad folk googlar på, för bara ett av de där inläggen är ett nyskrivet inlägg. Speciellt matpajsinlägget är roligt, det blir mer och mer poppis ju längre sommaren gått!

2 Comments

  1. Åh vilken härlig blogg du har 😍
    Blev så pepp nu både på att ta tag i hösten men även träningen.

    Ha en fin dag och tack för din fina kommentar i min blogg kram

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.