Hejdå april, tack för SM-guldet!

Hej på er!

Kommer ni ihåg att början av april såg ut såhär? Lite galet va?

Kändes som en evighet sen, förutom imorse när temperaturen i telefonen ba -1 grader när jag åkte till jobbet.

Imorgon börjar en ny månad, redan månad numero 5 på 2018. Galet. Så dags att sammanfatta april och göra mig redo för maj!

Privata målen:

Hade skrivit upp att jag skulle äta på resturang och frukost med vänner någon gång under april, och vet ni vad? Det gjorde jag ju fredags/lördags på vår InoS medlemsträff! Vi bodde på the Box Hotel och åt både 4 rätters till middag och sen hotellfrukost. Check på den!

Nu har vi bott i lägenheten i lite över två veckor, och jag börjar bli mer och mer vän med den. Saknar bara två saker: närheten till skogen och tvättmaskin i lägenheten. Det är inte alls lika kul att gå ut med Zero här där vi bor nu, vilket han såklart blir lidande av, går inte längre lika långt med honom. Tror vi två får sätta upp ett stegmål för varje dag/vecka istället så att han får röra på sig ordentligt! Har hittat en lång runda där vi bor, så den kanske man kan planera in åtminstone varannan dag…

Företagsmålen:

Inte bokat in något träningsevent än, för vet inte riktigt vad för typ av träningsevent jag vill ha! Har några idéer men veeeet inte.

Målet att kunna koda en egen app är ju helt klart påbörjat! Var på en kod-kväll med tjejer kodar i Karlstad i torsdags, OCH vet ni? På skolan där jag jobbar så har de bestämt att vi ska börja programmera mycket mer med eleverna än tidigare, både på skoltid och på fritids! SÅ KUL!!!!

Gå på två gruppträningsutbildningar gick sådär, eftersom den ena blev inställd, men i lördags var jag på powerutbildning för Actic, och det gick hur bra som helst!

Har inte nått upp till 300 medlemmar i min fb-grupp, men ramlar in några varje vecka så kanske klarar det i sommar! Det är ett långsiktigt mål för vill ha kvalité i gruppen istället för bara kvantitet.

Inga inbokade intervjuer till Tränarpodden för april, men släppte ett avsnitt med Malin den 1e april! Hoppas att det blir fler för maj!

Hade även en stor utmaning planerad för maj, men avbröt den och skapade istället PT-Mini som blev så mycket bättre!

Ekonomiska mål:

Satte aldrig upp ett specifikt ekonomiskt mål för april, eftersom vi har fått dubbla hyror att betala, så alla tänkta sparpengar gick åt till hyra och mat typ. Nästa månad blir både mindre hyra än förra lägenheten och då bara en hyra att betala. Kommer ha så mycket pengar att spara. Magiskt bra. 😉

Har ni tänkt på att det blev SM-guld?

Är fortfarande lycklig i själen efter det där.

Träningsmålen:

Hade satt som mål att springa fyra gånger (en gång i veckan) och därför har jag inte sprungit en endaste gång haha! Oh well. Bättre lycka nästa månad.

Däremot satte jag väldigt fina PB i april, så styrkemässigt var april en jävligt bra månad ursäkta svordomen. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.