Hej Stockholm, vi var på bänk-SM

Igår var vi i el Stockholmo för att kika på Henkes bänkpresstävling. Gick sådär tyvärr.

Zero var nervös för Henkes skull haha. Gullegris.

Här är vi, lille familjen.

Jag uttråkad eftersom jag tycker att sån här sport är jättetråkig (haha), Zero sur för att han inte får va ute i solen och leka, och Henke ätandes.

Sen åkte jag och Zero tåg hem.

Jag skulle egentligen varit på ett träningsevent igår, men eftersom jag var sjuk så avbokade jag. Var mest träningspass och inte så många föreläsningar, så kändes dumt om jag skulle sitta och titta på när de andra tränade liksom.

Zero var inte helt 100 med att åka tåg förresten. Gillade inte när det gungade fram och tillbaka. Sen är det väl skillnad med att åka i vagnen längst fram mot att sitta i mitten, väl? Brukar oftast hamna i mitten av tåget, men nu åkte vi längst fram och sådär mycket brukar inte regionaltågen gunga…?

Dock gnäller han mer när han åker bil så detta var ändå bättre. Då gnäller han så fort bilen inte går exakt rakt fram och hur många vägar i Sverige är helt raka liksom?

Någon av er som har hund som gillar att åka tåg?

Slutar med gulliga Zero-bilder nu, ville ba att ni skulle få se denna fantastiska bild av min vän Caroline!  Zero ser helt skräckslagen ut haha. ”Snälla sluta ta bilder på mig”

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.