Gick på ett yoga-pass – blev yogi direkt

Det är som det där med att dricka Celsius och bli PT och fitnessatlet innan burken är slut. Igår gick jag på mitt första (fast kom på att jag gått på yoga en gång för typ tre år sen) yogapass på Actic, och kände direkt att såna där pass vill jag gå oftare på:

  1. Var så otroligt stel i hela ryggen, mina skulderblad är helt otroliga och hade sån spänningshuvudvärk innan passet som släppte pga fick dra ut och röra på musklerna i partiet.
  2. Fick ta en mental paus, jobba med andning och ba utmana mig själv i hunden och allt vad det hette.

Vet dock inte om jag kanske kommer bli en yogi som kommer sitta och enbart meditera, det jag gillade var att utmana sin rörlighet och testa såna gränser.

Nu har jag dock ont i typ alla muskler pga STEL och knölig sen jag började min GMU då. Har ingen träningsvärk än men kanske kommer, men stelheten är ett faktum.

Gillade att passet inte var så komplicerat, det var ganska basic och inte så förvirrande, det var enkelt att hänga med och det var väldigt mysigt. Lite lagom. Hade nära till dörren om det hade blivit för jobbigt. 😉  Tycker det är himla viktigt att utmana sig själv och testa nya saker, och det fick jag ju göra igår!

Vad tror ni, kommer jag börja med yoga på riktigt?

Bokade in mig på samma pass nästa vecka, får se om jag går eller bokar av, blir spännande 😉

Ska försöka gå på Yoga en gång i veckan, beror lite på mitt schema och allt sånt där. Henke var imponerad av att jag genomförde det igår och eventuellt sugen på att hänga med, han om någon är stel som ett kylskåp och behöver verkligen jobba med rörligheten 😉 Styrkelyftare är ju inte kända för att vara rörliga. Tror ni jag får med honom?

Ikväll ska jag på ett pass som heter Functional Toning. Är lite mer kluven till det, men är enbart 30 minuter. Har ju fått som instruktion att testa samtliga av Actics träningspass på schemat så det är ju bara att bocka av listan! Finns en hel del pass på Actic så att säga! 😉

Glad alla hjärtans dag förresten!

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.