Fem fina bloggtips om träning och hälsa

Hej på er! Brukar ni kika tillbaka på er själva för något år sen? Såhär såg jag ut för två år sen, glad, stark och lite mer mörkhårig. Funderar så mycket på om jag ska färga mörkt eller ljust. Saknar det mörka….

Idag tänkte jag bjuda på fem tips på bloggar jag följer just nu som skriver om träning och hälsa på olika sätt. En skriver mest om tatueringar och sånt, men det inlägget passade väldigt bra in i det här med hälsa tyckte jag!

Pischa

Hon driver Wörkout Sverige och är så himla grym och inspirerande, det är inte många som peppar mig lika mycket till både business och träning just nu som henne! Älskar att följa med bakom kulisserna på instastories, läsa hennes blogginlägg och se vad hon jobbar med.

Elna

Elna bloggar om cykling och träning och sitt barn och mycket om business och olika saker som händer i hennes företag, nu när hon lämnat mammaledigheten. Får massa inspiration och längtar efter vår och cykelsäsong!

Anna

Anna ger nio knep för att få till ett lättare långpass. Gillar att följa henne rent allmänt, men det här inlägget är lite extra bra, kika in där!

Lina

Lina lurade mig, trodde hon skulle skriva om att simma utomhus i inlägget ovan, men det var faktiskt inomhus-simning hon tipsade om. Kika in på hennes blogg och läs om de tio anledningarna för att simma inomhus på vintern.

Emilia

Emilia skriver inte så ofta om träning, utan skriver mycket om tatueringar och bullet journal (visste ni att hon tatuerat mig?), men tyckte att inlägget passade in här. Hon tipsar om att kartlägga sitt mående i sin bullet journal, men går ju att kartlägga så mycket mer om hälsa och träning. Brukar ni göra det? Här gör hon en mood tracker för att se över hur hennes mående förändras under menscykeln, och ett annat förslag kan ju vara att göra en training mood tracker, alltså se hur humöret efter (eller innan) ett träningspass förändras över tid. Kanske är motivationen högre på måndagar än torsdagar?

2 Comments

  1. Hej! Roligt att du hittat min blogg och tipsade om den! Du var inte den enda som blev lurad av rubriken, som jag valde lite tokigt ? Fin blogg du har och mycket vettiga synpunkter! Stor tumme upp ?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.