En jättelång vecka och en helg i bilder

Hej mina kära vänner. Den här veckan har jag inte mått så bra.

Jag planerade inte så bra för mig själv. Eller jo, men glömde att jag jobbar för att driva mitt företag på heltid också. Veckoplaneringen för vecka 10 gick inte riktigt så bra som jag hade tänkt, eftersom det blev typ heltid i extrajobb och ingen riktig ork för företagsjobb, så då blir jag stressad och påskyndar allting, och det blir mest fel, tyvärr.

Måndag och tisdag blev jättemycket både jobb och roddande, onsdag blev också lite mycket, torsdag heldag med bara jobb för andra, och sen kom äntligen fredagen då jag började hinna med saker igen. Nu i helgen har jag försökt få till lite ledig tid och göra annat, vilket gått himla bra, men har fortfarande en lång att-göra-lista.

Gör om och gör rätt.

Jag har ju mitt stora mål: kunna jobba heltid med Clara Färdiga Gå. Gärna till i höst, men absolut nästa vinter. Jag vill kunna leva på mitt företag, vill kunna göra och skapa saker och allt sånt.

Och jag kan inte säga att min ekonomi är jättekrisig, så behöver liksom inte slita röven av mig och jobba 100% extra. Kan ju inte köpa exakt vad jag vill hela tiden, men äh, vad gör väl det.

Så därför tänker jag framöver inte tacka ja till speciellt många extrapass, sorry chefen om du läser, för det som är viktigast jobbmässigt för mig är mitt företag, så det är prion.

Att-göra-listan för kommande vecka är LÅNG men har i alla fall väldigt mycket tid! 😉

Så här är en idé

Innan idag så kom jag på en idé som jag haft tidigare, men som jag nog kommer köra på riktigt nu, och det är ett träningsevent i höst. Ett träningsevent som fokuserar på tjejer och framförallt på integration. Jag tror att det kan bli en dag med fokus på gemenskap, träning och att blanda kulturer inom träning. Att man får testa lite blandat liksom.

Jag kan inget om träning i andra kulturer, men det måste ju finnas så många spännande saker att göra och upptäcka liksom?

Är rätt taggad på det här och hoppas det blir verklighet! 

I fredags var jag och Henkis i Hallsberg och tränade på den lille styrkelyftsklubben som startat igång där.

Jag körde mest bänk, och var himla glad för gjorde inte ont att köra pressar! Tror det är drag-övningar som gör ont i armen, men inte pressar. Det gjorde lite ont när jag höll emot när jag sänkte ner stången, men inte när jag skulle pressa upp den.

Henke försökte få mig att göra PB men haha, nja. Dröjer nog länge tills det händer igen. Känner mig så nedtränad just nu.

Lördag förmiddag var Actic-morgon. Gillar att jobba förmiddagar på helgerna där, personerna som tränar där är alltid mycket trevligare på helgerna haha! Bättre stämning, lite mer lugnt och personerna tar sig tid att prata med både varandra och mig.

Yepp jag kände mig snygg igår. Tog lite för många bilder under arbetspasset men vad skulle jag göra när det är speglar och bra ljus överallt där jag ska gå mellan städskrubben och själva gymmet?

Simmade också en sväng!

Jag och Zero var på besök i Erikas nya lokal, som har invigning på lördag! Som hon kämpat för att få den lokalen, och snart snart snart är det äntligen klart! Hon kommer ha gruppträning, PT-träning och massage där. Så himla kul!!

Jag hjälpte henne att skruva IKEA-möbler och Zero charmade alla såklart.

 

Men med så många på plats så blev han trött tillslut och satte sig i mitt knä haha. Gullis.

Vi tog en långpromenix hem. Eller ja, 3 km, men blir ändå rätt långt att gå för lillen.

Glömde fota mellomyset, men var nöjd med tacos och mindre nöjd med Benjamin.

Har inte Melodifestivalen varit otroligt tråkigt i år? Inget som bara var ”WOW kul grej” eller något?

Har cyklat en del i helgen, till och från jobb, och är taggad på att cykla till och från jobb under nästa vecka, så länge det inte ösregnar 😉

Känner mig otroligt långsam på cykeln, och även om man kan gnälla på snö och grus, men min kondition har helt klart blivit sämre sen i somras. Dags att bygga upp den igen.

Så söta haha!

Vi var ute och gick en promenix med Zero i skogen! Mysigt, men längtar tills det är vår och snön är borta. Skönare att gå då, när det är lite lite varmare.

Nu sitter vi här, i soffan, jag dricker kaffe, Zero sover, och jobbar på.

Har en del att göra, men får inte bli för mycket jobb heller. Hoppas att jag känner att jag kommer ifatt under nästa vecka. Vore så skönt! Har känt mig så stressad och så sliten, vilket har varit så tråkigt. Inte riktigt orkat liksom.

Har ni haft en bra vecka?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.