Företagarlivet

Veckoplanering för vecka 10

Godmorgon. Ser ni vad härligt suddig den här bilden blev? Synd att fokus hamnade på träden bakom, men vad gör väl det? Min kamera i telefonen vill inte alltid hänga med när jag fotar ute nu när det är kallt. Snart är det sommar, det är bara några månader bort nu!!

Det var magiskt fint ute imorse på vår morgonpromenad! Så himla mysigt, även om det var superkallt.

Veckoplanering:

Måndag: Jobb på både Actic och Fritids, och idag har jag redan hunnit åka till sjukgymnasten! Fick akupunktur, vilket var lite läskigt, eftersom jag är så himla rädd för nålar! Har även skickat in en krönika till en tidning, och ska fixa lite småsaker.

Tisdag: Imorgon jobbar jag två pass på Actic, och sen Fritids emellan. Kommer bli en tidig morgon då jag börjar jobba kl 6 (!), vet inte hur jag ska orka det #morgontrött. Förutom det tänkte jag blogga om lite boktips inom träning och hälsa, såna där böcker som jag har hemma och gillar! Och såklart, livesändning i min fb-grupp!

Onsdag: Fritidsjobb och träna ben! Måndag och tisdag är vilodagar, men onsdag ska jag klämma in ett härligt träningspass! Ska även ha skypemöte med Erika och Anna, planeringsmöte mitt i veckan 🙂 Planerar att ha en livesändning på min youtubekanal på onsdag också, OM jag får tekniken att lyckas! Har aldrig gjort en live där än, så får se hur det ska gå.

Torsdag: Fritidsjobb och sen ett pass för ÖHIF (Örebros Handikappsförening), och förhoppningsvis ett eget träningspass om jag får ihop tiden! Planerat är ett överkroppspass, men får se. På torsdag är det ju internationella kvinnodagen så tänkte skriva om personer som inspirerar mig just nu, och säkerligen något annat också!

Fredag: Förutom fritids ska jag till sjukgymnasten igen för mer akupunktur, ska övertala Henke att köra mig för mådde inte alls bra efter akupunkturen så var läskigt att köra hem, och kommer inte våga cykla heller. Och så ska jag jobba med uppföljningar i företaget!

Lördag: Helgjobb på Actic, förhoppningsvis laga vårt köksbord och sen på kvällen är det MELLOFINAL! Peppad!! Det är nog det enda barnen kommer prata om hela veckan på skolan haha!

Söndag: Actic, och sen träna överkropp, OM jag håller planeringen för torsdag, fredag och lördag. Min stora planering är att ha två vilodagar i veckan och ha tre träningspass som bara rullar på. Ska även redigera min podd för veckan efter och boka in nya intervjuer!

Har planerat börja jobba mer med youtube framöver, både prata om träning och filma mina träningspass och lägga ut. Finns det några speciella ämnen ni skulle vilja att jag pratade om? Vad är det för typer av träningspass ni skulle vilja ha och se? Vill ni träna med mig? Berätta gärna i kommentarerna! Nu ska jag äta och snart gå på en längre promenix med hunden, så skönt väder ute, även om det är kallt!

Läs mer: Förbered dig för en bra träningsvecka.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.