Att träna för att må bra på sikt

Hej på er! Nu är det dags att träna och det med bravur

Tror inte det är någon av er som missat vad det är för månad; det är ju rosa-bandet-månaden! I min facebookgrupp har vi en stor insamling för cancerfonden, och hela veckan fokuserar vi på pulsträning! Så därför tänkte jag bjuda på ett svettigt och intensivt träningspass, som går snabbt att köra och är en bra investering i dig själv!

Upplägg

Använd valfri tabata-app och ställ in appen på 6 arbeten istället för 8 och 40 sekunder istället för 20 arbetssekunder, och 20 istället för 10 vilosekunder. Alltså kör du varje övning 3 gånger istället för 4 och byter mellan två övningar i varje arbete.

Du kommer köra fem arbeten, där en är uppvärmning och där fyra är riktiga köttarbeten såklart. Vill du använda min musik hittar du min #tränamedclara här.

HIT-pass

Omgång 1: uppvärmning. (Här är det viktigt att tänka på att du ska göra varje övning långsamt och inte snabbt, utan det ska ta tid så du får bli varm och låta musklerna vakna till liv).

Benböj och Armhävningar med vrid (att du gör en armhävning och när du kommer upp till toppen så vrider du upp höger resp vänster hand mot himlen så du öppnar upp dig).

Omgång 2: mer intensivt men fortsätt att jobba med tekniken.

Utfallsteg och walk in walk out plank.

Omgång 3: Här är det dags att jobba fullt ut och verkligen kämpa så snabbt du kan.

Burpees och armwalk.

Omgång 4: inte mycket kvar nu innan passet är slut, så det är bara att köra.

Benböjspump och getups.

Omgång 5: lite långsam avslutning. Höftlyft vill jag att du jobbar långsamt och pausar längst upp så du verkligen klämmer åt. I plankan är det helt okej att köra vanlig planka första varvet, sidoplanka höger andra varvet och sidoplanka vänster tredje varvet.

Höftlyft och planka.

Avsluta med att stretcha lite!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.