Att sammanfatta sin vecka och reflektera över resultatet

Nu är visserligen klockan mer 14, än 8 som när den här bilden togs, men hej på er! Tänkte att det är dags att sammanfatta min vecka och reflektera över hur det gick.

Brukar ni sammanfatta era veckor? Reflektera över hur träningen gick? Jag tror det är otroligt viktigt att tänka efter vad man har gjort och vad det var man tänkte att man skulle göra. 

Speciellt i träningen och speciellt när man är ganska ny. Blev det samma träningsresultat som planerat? Tränade du lika länge som du tänkt? Lika många pass? Var det för många pass eller för få? Hade du orkat tio minuter till?

Detta är såklart lika viktigt som företagare, att sammanfatta sin vecka och reflektera över resultatet. Gjorde jag det som jag skulle. Blev något extra gjort? Prokrastinerade jag för mycket?

Och framförallt frågan:

Vad kan jag göra för att göra förutsättningarna för nästa vecka ännu bättre?

Reflekterar man inte över sin vecka som var så kommer det aldrig bli en förändring, eller hur?

Här kan du läsa veckans planering!

För min egen skull så blev det mindre gjort än planerat i företaget under veckan som var. Planerade in alldeles för mycket annat än vad jag hade velat, vilket är SÅ HIMLA DUMT av mig. Men jaja. Läkarbesöket och gynbesöket tog väldigt mycket energi av mig, även om ex gynbesöket är otroligt viktigt för jag vill ju liksom göra de där kontrollerna, vill gärna ha regelbunden kontroll över mina celler liksom. Men ändå obehagligt och stress över det.

Träningsmässigt är jag helt klart väldigt nöjd! Fått till fyra pass och ett till pass ikväll! Ansträngde mig för att komma iväg på två, men efter passen kändes det riktigt galet bra.

Hade planerat att köra tabata-pass på torsdagen, men var för trött, och hade planerat ”happening” idag men hockeyn börjar samtidigt, så får helt enkelt träna efteråt.

Att ta med mig till nästa vecka: Planera in saker bättre. Fokusera på det som tar mig framåt. 😉 Enkelt att säga men viktigt att tänka på, åtminstone för mig. 

Tre bästa sakerna med den här veckan:

  • Gårdagens långpromenix med Henke och Zero. Strålande sol. Kaffepaus i stan. Se Matildas nya lägenhet. Busa med alla fåglar. Få röra på sig.
  • Yogapasset i tisdags. Behövligt. Somnade under avslappningen haha.
  • Erikas invigning och att allt är klart! Vi fick smörgåstårta haha <3 Gillar ni smörgåstårta?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.