Att längta efter en flytt, söka nytt jobb och lite annat jag tänker på

Godmorgon kära vänner! Idag är det torsdag, och jag fick omplanerad morgon. Skulle egentligen på en GDPR-frukost, men icke det. Hoppas på annat längre fram.

Idag tänker jag på att jag längtar efter att flytta.

Är lite olustig känsla för har inte tidigare tackat ja till ett första-hands-kontrakt där det är en lägenhet jag enbart sett ritningen. Visserligen har den renoverats, och det är ÖBO, men ÄNDÅ. Det är läskigt att inte veta exakt hur det ser ut. Har inte ens fått se 3D-bilder.

Men längtar ändå efter att få flytta. Köpa nya saker till lägenheten (eller kanske mest begagnat, men nytt för mig). Rensa ut, slänga, skänka bort osv. Hade gärna önskat att jag orkat sälja allt jag rensar ut men tror det blir ett par påsar till myrorna istället. Oh well.

Idag tänker jag också på att jag startade en jobbsökningsprocess igår.

Jag har haft en dröm ungefär lika länge som drömmen om Försvarsmakten, och det är att jobba utomlands. Eller kanske ännu äldre dröm. Aja. Jag vill jobba utomlands, med träning, på ett hotell, gärna nästa vinter, gärna vara borta i flera månader.

Igår satt jag på jobbet och googlade lite, hittade kul jobb och utbildning via Apollo….. Så sparade länkarna och när jag kom hem igårkväll så satt jag och sökte runt lite mer. Hittade en person som jag letade upp på Linkedin och skrev till henne. Har ju massor med frågor, för kanske är överkvalificerad för att gå just den utbildningen, som verkade som den var ett krav. Har ju min tränarutbildning… 😉

Idag tänker jag på att det äntligen börjar bli vår.

Snön smälter. Det är blött överallt. Dock inte så slaskigt, men det kommer säkert. Idag skulle det vara fem grader varmt, typ varmaste dagen i mitt liv.

Förutom det så ska jag idag ta hand om min nya PT-kund, hålla gruppträningspass för ÖHIF och jobba på skolan.

Ikväll är det dags för ett rygg-pass. Tror det blir lite latsdrag, rodd och lite mer rodd. Hehe.

Vad ska du träna idag?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.