Att landa i vad man faktiskt vill

Här är jag.

En tjugofyraåring som drömmer om ett liv där jag får styra vardagen helt som jag vill.

En tjej som vill kunna leva heltid på sitt företag, som vill kunna lägga upp allt efter mina egna önskemål och planer och drömmer om att få till allt det där som hon vill och behöver.

Som vill testa och prova och inte behöva välja riktigt än. Som vill utvecklas och förändras och hitta det där som är jag.

Som älskar rutiner lika mycket som jag älskar att bryta rutiner. Som älskar att testa nytt men som också behöver det där vardagliga. Samma övningar på gymmet, samma frukost året runt och samma kläder till jobbet varje måndag.

Jag vet inte riktigt vem jag vill vara exakt än. Jag vet inte riktigt hur exakt jag vill jobba, när och med exakt vad. Men jag vet att jag vill vara egen. Vill inte vara anställd. Vill kunna styra mitt eget liv, tacka ja till kunder och tacka nej till kunder.

En dag i taget.

Hjärtat läker lite mer för varje dag som går. Att vara iväg på en ö där det är så mycket kärlek, träning och nya människor som inte har en aning om vad som precis hänt mig, ja, det hjälper mig enormt. Vet inte hur det blir att komma hem igen, men det vill jag inte tänka på just nu.

Ett steg i taget.

När jag kommer hem ska jag förbereda mig för att hålla två utbildningar för ett företag inom saker jag jobbar med i mitt företag, och det ska bli riktigt roligt.

Sen ska jag äntligen få se hockey igen. Det ni. Det kommer jag må bra av.

4 Comments

  1. Lycka till Clara! Jag saknar dina uppdateringar från GMU, kommer vi som följer dig att få se mer ditt engagemang i det militära? Hur gick det? ?

  2. Vad skönt att höra att det hjälper att vara därborta just nu. Hoppas att du kan få ha med dig en bra känsla även när du är hemma igen! Spännande att läsa också om dina tankar kring företagande, går också i samma tankar som du. ?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.