Vi ska träna för ett starkare och varmare Örebro

På söndag är det dags. På söndag kör vi. Vi ska träna för andras rätt att existera ungefär. Andra Örebroare.

Det är inte så komplicerat, utan ganska lätt faktiskt. Vi tränar en timmes gruppträning mellan 9.30 – 10.30 i Stadsparken, samling vid fontänen om du kommer från Slottet.

Skillnaden är att jag inte tjänar pengar på det här. Pengarna går direkt, raka vägen till Örebro Stadsmission. Därför ni ser deras nummer och inte mitt i bilden ovan.

Mina pass brukar kosta 100kr, så det är väl den rekommenderade summan, men du får skänka både mer eller mindre om du nu vill det. Helt valfritt!

Stadsmissionen jobbar för att Örebro ska bli varmare och lättare för de som är utsatta här. De hemlösa får någonstans att övernatta, och lite mat. Läs här om mer exakt vad pengarna kommer gå till.

Vad min gruppträning innebär: Vi kommer träna tidsbaserad, så ex ”under 30 sekunder ska du göra så många benböj du hinner.” Under 30 sekunder hinner en otränad göra färre benböj än en vältränad, men skillnaden mot att säga gör 10 benböj så kan båda arbeta under 30 sekunder. Olika snabbt, men båda arbetar. Båda får ta i samma tid. Båda får träna utifrån sin träningsförutsättning. Visst är det bra?

Så är du vältränad, welcome here, och är du helt ny på träningsfronten, ännu mer välkommen! Du behöver röra på dig och de utsatta behöver få duscha en gång den här månaden. 

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.