Vad ni ska göra när jag är i Stockholm

Hej på er! Mår ni bra? Vad gör ni idag? Eller i helgen?

Jag är på väg till Stockholm för jag ska göra en privat sak idag, och kommer sen åka tillbaka ikväll! Det blir nog bra det.

Har ni lyssnat på senaste tränarpodden med Matilda som är huvudtränare för Örebro Volley? Det är dags annars isf! 😉

Som ni vet är jag med i Bloggar om Hälsa och idag tänkte jag dela med mig av lite länkar till deras senaste inlägg, så gå in och läs! De har skrivit om lite allt möjligt så håll i hatten, något kanske är exakt för er just nu.

Mari berättar om sina morgonrutiner genom en lista, och hon berättar om sin kärlek till frukost som jag kan relatera till! Skulle ni vara intresserade av att läsa om jag gjorde en liknande sån?

Ida berättar om det bästa som hänt i februari hittills, även om hon inte gillar februari… Hon har bland annat blivit ambassadör för ett stort företag, så gå in och kika vad det är för något.

Emma berättade igår att det var 100 dagar kvar tills hon ska göra Stockholm Maraton. ”Idag möts jag av en stor blinkande banner på facebook som hurtigt kunger att det nu är 100 dagar kvar till Stockholm marathon. Paniken kommer direkt. Vi räknar alltså dagar nu, inte veckor?!”

Camilla delar med sig av ett recept till en mejerifri blåbärssmoothie, och här sitter jag och är så himla hungrig…………. Jätteroligt att läsa. 😉

Erika berättar om sina frukostvanor och om det där med att äta frukost på möten istället för hemma hos sig själv. Håller med på ett ungefär, men gå in och läs och tänk själv.

Nu är vi snart i Stockholm tror jag (hoppas jag). Jag glömde nämligen att förbereda frukost så fick bara med mig två mackor utan pålägg och inget kaffe…. Så fort jag är framme in the huvudstad ska jag käka någon lyxig frukost innan jag ska förflytta mig till the happening.

Berätta gärna vad ni ska hitta på i helgen! <3

8 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.