Tre veckor kvar innan jag börjar!!!

 

Löpningen inför min GU går sådär, har en skada som inte vill släppa, men som bara känns av när jag springer. Kanske borde kontakta en löpcoach som kan utvärdera min löparstil? Kanske är det? Idk. Min egen pt-verksamhet handlar ju om styrketräning främst, jag kan ju inte löpning och sånt där. Kanske skulle göra löpningen roligare?

Som jag skrev för ett tag sen så hade jag planerat att göra klart mitt tyngdlyftningsschema innan jag rycker in, men vet ni? Jag har inte mått speciellt bra i sommar, jobbat konstiga tider, rest runt mycket och inte fått lyftningen att fungera. Så jag tror att jag faktiskt bara kommer ge upp tyngdlyftningsförsöket, åtminstone försöket i att bli bra i det just nu. Försökte köra några lyft igår men kändes sådär bra. Kanske kan lyckas bättre med det längre fram, idag och imorgon har jag vilodagar. Kanske ska köra på ÖKKs tjejträning på onsdag… Då är det bara tjejer därnere och det brukar vara himla peppigt och roligt att träna då!

Igår mådde jag lite extra dåligt, ångesten kom som en attack och bara högg tag i mig när jag skulle jobba med företagssaker. Så istället åkte jag och Jessica och kollade på när KIF spelade oavgjort mot Rosengård, vilket är galet stort! KIF ligger sist i tabellen och Rosengård låg tvåa, och att det blev oavgjort, det är liksom… stort. Blev väldigt glad för deras skull! Jag och J bestämde att vi ska försöka se fler matcher innan säsongen är slut, fotboll är ju faktiskt väldigt kul.

Det är som en av personerna i ångestpodden (jag och namn, fråga inte vem av dem) som brukar prata om att personens ångest avtar i sportsammanhang. Ångest kan liksom inte bara försvinna helt sådär hux flux, men tror hen brukar säga att ångesten avtar och liksom att hen blir helt inne i sporten och släpper allt det där jobbiga för en stund, vilket kan vara otroligt skönt.

Här är en sak som gör mig riktigt glad idag. Jag har bara tre arbetspass kvar på mitt extrajobb innan jag bara ska chilla kakan och inte göra något. Pilla navelludd i två veckor. Haha kanske inte.

Men ska bli otroligt skönt att lämna in min hemvårdsplupp på torsdag kväll och säga tack-för-mig. Ta bort mitt nummer ur vikariepärmen och bjuda på något gott som tack för mina tre (!!) år på Älvtomta hemvård. Hade tänkt att första sommarn skulle vara sista, sen blev det en till och i somras så behövde jag ett enkelt jobb där jag inte behövde lära mig nya saker, så att jag kunde fokusera på företaget ändå.

Gillar verkligen att jobba i vården, funderar ofta på att utbilda mig till ambulanssjuksköterska, men får se. Har ju hela livet framför mig att fundera och eventuellt gå en sån utbildning. Vet ni vad jag ville bli när jag var liten? En ”plugga.” Så det är därför jag snart börjar min tredje eftergymnasiala utbildning och säkerligen kommer gå ett par stycken till. 😉

Förresten så fick jag igår lite påhopp om att en person misstolkat ett blogginlägg, och utan att kommentera det för mycket så läste jag precis Isabella Löwengrips inlägg om att bryta normer. Och känner att mitt lilla påhopp inte är något jämfört med vad hon får stå ut med. Jag är ju inte avundsjuk.

Vad jag ska göra under mina lediga veckor

  1. Jobba med min företagsfest jag ska ha precis innan jag rycker in. Ska fira att jag drivit företag i två år och att det kommer ändras helt snart. Verkligen helt och hållet. Så kul! Ska fira allt som hänt hittills, det är ju viktigt att fira.
  2. Jobba och fixa med Stora Influencerpriset som jag fått förtroende för att jobba lite med.
  3. Jobba med en rör-dig-lite-i-vardagen-grej jag ska ha nästa vecka. Kommer mer inlägg om det längre fram!

2 Comments

  1. Det låter så härligt att inte göra något alls i två veckor! 🙂 Lite avis nästan.

    Jag har både haft löparcoach och gått löpkurs och jag har verkligen gillat det. Jag har både lärt mig mycket och fått inspiration.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.