Tips: Stöt inte in en skivstång i näsan på er själva

Det gjorde nämligen jag i söndags.

Och min näsa är fortfarande öm. Är väldigt glad att den inte är helt svullen så den inte är helt gigantisk på fredag då det är Stora Influencerpriset.

Näsan började inte blöda, men det gjorde otroligt ont. Kunde genomföra hela passet sen och är fortfarande trött i hela kroppen. Har nämligen gett upp hoppet om att jag ska ändra min träning inför GMUn och bara kör på det som jag tycker är roligt, eller som behövs.

I lördags var det ryggträning, i söndags bröst&mage och igår lite benträning. Idag blir det en långpromenad, imorgon eventuellt ett löppass om det inte blir på torsdag.

Jag är snart klar med c-uppsatskompletteringen!

Vilket är helt galet sköööööönt. Jag ska läsa igenom hela ikväll tänkte jag, jämföra med feedback, min gamla version och sen imorgon skicka in den.

Känner mig helt sprallig i hela kroppen för att det äntligen finns ett ljus i tunneln.

Räknar med att få tillbaka den en gång till med mer komplettering, men sen räknar jag med att den är godkänd. Min examen i idrottsmedicin närmar sig.

Förresten…

I söndags gick jag och H ut med att vi är tillsammans på fb (haha I know) och det är så mysigt att gå in på min privata profil och se ”in a relationship with Henke Magnusson.” Känns så mycket bättre än att det står singel haha, kanske inte så konstigt, men ni vet. Är verkligen så töntig angående det här, kär och galen. Typ som Hamilton verkar i avsnitt två av Forni och Hamilton. Lyssnade på det igår och bara satt och grät och nickade haha för känner samma sak.

Undrar ni hur han ser ut så kan ni alltid spana på min instastory där han dyker upp ibland. Hans hund dyker ju upp 100 gånger oftare pga så SÖT. Orkar inte att han ligger på min mage just nu och snarkar. Älskar att det skulle ingå en hund i det här förhållandet. 

Nu ska jag läsa en himla massa bloggar, har gått med i en ny blogg-grupp på fb som jag tycker är riktigt bra faktiskt 🙂 Blog Boost heter den!

9 Comments

 1. Härligt Clara 👍 bra jobbat med kompletteringen gällande c-uppsatsen 💪 åh välkommen till familjen 😘

 2. Hej Clara! Tycker att det är så intressant och motiverande att följa dig på din GMU-resa!
  Jag har en fråga,
  Jag är sugen på att göra GMUn hösten 2018. Alltså om typ ett år. Kan jag göra antagningsprövningen redan nu ändå? Eller är det ”för tidigt”?
  Sen undrar jag också ifall man bokar sin GMU redan på antagningsprövningen? Förutsatt att man ens blir godkänd då såklart. Så man liksom vet redan efter mönstringen när inryckningen sker och vart?
  Kram och lycka till på din GMU!!

  • Åh men tack!! Vad kul! Ja, alltså, lite tidigt kanske! Sök till antagning så att du gör det i vår, typ mars, så har du tid att träna inför det, och sen har du även tid att träna inför själva GMUn efter din antagning! Så gjorde jag på ett ungefär 🙂 Lycka till själv 🙂

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.