Tänk om jag hade allt tid i världen och…

… kunde ta tiden att skapa världens träningscommunity här i Örebro. Vore så kul att kunna starta igång olika träningsevent och olika happenings, ha samarbeten med olika företag och hitta på kul saker med dem!

Jag skulle lätt vilja göra en träningsdag likt den dag jag var på i Stockholm för ett år sen ungefär! Här i filmen ovan ser ni lite klipp från den dagen, så himla kul! Jag skulle vilja göra något liknande, men att bjuda in ”vanliga människor” också, inte bara bloggare i fokus!

Det vore grymt kul att göra något för äldre människor också. En träningsdag för äldre personer helt enkelt. Pensionärsdagen! Prata om hur viktigt det är att träna i vardagen, och lyfta exempel på fantastiska människor. Låta de gamla hålla träningspass för varandra och ha någon kunnig läkare på plats som kan prata om vad träning faktiskt ger de här äldre.

Och jag vill ha dagar på skolor där elever och lärare får samtala kring hur de tillsammans kan uppnå högre resultat i skolan genom fysisk aktivitet. Samtidigt ha hinderbanor eller olika utmaningar där folk som känner sig värdelösa på idrotten inser att de inte alls är värdelösa bara för att de inte gillar fotboll, utan att de faktiskt är grymma på något annat.

Barnens hinderbana hade varit guld att jobba med här! Så kul! Eller Workout Parties!! Hur kul?!

Och så vill jag ha roliga samarbeten med olika träningsföretag (eller andra företag) där de och jag anordnar tjej-kvällar, där tjejer i alla Örebros olika områden får träffas och träna tillsammans och testa på olika träningssätt – helt utan någon värdering, utan bara för att det ska vara kul. I Örebro finns det områden som inte har så bra rykten, så varför skulle vi inte kunna vara där den kvällen, umgås och bara känna att området faktiskt inte är så värst dåligt.

Jag skulle också vilja jobba med fysträning i olika lag, jobba med att bygga upp ett halv-existerande damlag i Örebro Hockey och jag skulle vilja satsa allt på Örebro Roller Derby så vi får en egen hall, egna områden i Örebro där vi kan träna ute och självklart allt betalat av stat + sponsorer.

Jag skulle vilja ta över träningsinternet. Jag skulle vilja utveckla appar, har så många idéer. Jag skulle vilja skapa communityn där folk inte bara registrerar sin träning utan får utbildning relevant för just den personen, eller kan gå med i olika utmaningar som passar just den personens förutsättningar. Där sponsorer går in och skänker kläder som kan köpas med antal steg som personen har gått (?!?! bra idé??) och allt sånt där ni vet.

Jag skulle vilja göra en träningsdag med fokus funktionshinder. Alla de personer därute som har funktionshinder som INTE tränar bör ju träna eller hur? Hur kul hade det inte varit att få dit Aron Anderson som kan berätta om alla sina äventyr, eller någon elitidrottare, eller något annat. Låta alla deltagare testa olika idrotter, olika träningssätt och bara få känna sig inkluderade i en (fördom nu) ganska exkluderande idrottsvärld.

Förutom allt ovan har jag x antal andra grejer jag skulle vilja göra…. orimligt att välja vart en ska börja. 

Vad säger ni? Finns det någon därute som vill samarbeta och skapa med mig? 😉

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.