Stora Influencerpriset – timme för timme

Hej på er! Igår var en sån där galet galet galet intensiv dag. Verkligen. Stora Influencerpriset liksom. Vinst också. Men vi börjar från början (SKAM-inspirerat):

13.00

Checkar in på hotellet där Stora Influencerpriset ska äga rum. Fixar mina naglar i mindre panik, men som tur var blev det assnyggt så är lite ledsen att jag måste ta bort det imorgon inför GMUn. Chillar lite sen på rummet, förbereder mig mentalt för en otroligt intensiv kväll.

14.00

Halva volontärsgänget har anlänt, den andra halvan är och köper blommor till kvällen.

Vi börjar det intensiva ballongblåsandet och råkar tappa en av våra största ballonger, men kommer en vaktis som löser det hela. Grymt bra service och hjälpsamhet av hotellet vi var på, Nästan så en vill åka tillbaka och krama om dem allesammans!

Järngänget.

15.00

Ballongblåsandet är över, och fixandet med all annan dekoration börjar. Vi råkade smälla två ballonger med fina guldstjärnor i, så vi tog stjärnorna och dekorerade med. Himla najsigt.

16.00

Här någonstans började jag bli hungrig, Molly Sandén kom och soundcheckade och det gjordes blomkransar tills händerna började blöda. Vet inte vad som hände med mina händer men de började liksom blöda hela tiden haha. Skar mig på samma sax på tre olika ställen och tidpunkter. Farligt med saxar. Ska ej lämnas ut till klumpiga människor.

17.00

Sista fixet och plockandet fram tills att vi åt mat. Drack även mitt första bubbelglas och blev lite mer i feststämning, och efter vi ätit fick jag inte jobba mer enligt vår VDs starka order ”du ska ha kul ikväll Clara” och då får man ju lyda.

18.00

Festklänning på, smink på, hår uppsatt i en snygg frisyr. Är fortfarande himla nöjd med att Julia som fixade mitt hår på min gymnasiebal lärde mig hur jag skulle göra för gjorde samma frisyr. Egentligen inte så komplicerat men krävs tålamod. Här anlände även min fantastiska galadejt Paula som var kvällens bästa galadejt. Tack för att du ville vara med och göra min kväll extra bra.

Bästa Paula

19.00

Vi gick ner till festen och började med bubbelmingel. Känns idag att det blev ett par glad bubbel igår hehe. Så galet kul att få se alla stå och ha det trevligt, fotoväggen som vi byggde upp gick varm och allt var verkligen härligt och alla var såååååå snygga!! Faschinerades över varenda skapelse! Minglade även vid fotobåset, men de bilderna tror jag att jag sparar för mig själv hehehe.

20.00

Galan började på riktigt, snyggLinda (VDn ovan) gick upp på scen, höll ett välkomsttal och sen började priserna rullas ut.

Blev så STARSTRUCKED när Ebba kom upp på scen, svinsnygg, med sin Ernst på armen. Tycker det är så roligt att lyssna på Säker Stil och höra hur hon och Emilia kombinerar karrärsliv med familjelivet. Så himla inspirerande. 

21.00

Och sen hände något fantastiskt:

Jag fick ta emot det fina priset som Årets Medlem, vilket verkligen kom som en chock haha! När nomineringen kom ut så tänkte jag, WOW vad kul men detta vinner jag aldrig. Och sen har jag väl inte ens reflekterat över att jag kunde vinna så i chock gick jag upp på scenen, stammade fram några tack och gick sen med skakiga ben av scenen.

Stort stort stort tack till alla ni medlemmar i Influencers of Sweden som röstade på mig. Tack så otroligt mycket för det förtroendet och för den kärleken. Det finns ju två varianter på att vara medlem i InoS, antingen utan att betala eller med att betala. Om du betalar och blir PRO-medlem får du vara med i den fb-gruppen jag är med i och det är ju genom den som jag (antar jag) fått många hjärtan att smälta haha!

Är verkligen så så så tacksam för det här. Och redan nervös för att behöva stå på scen nästa år och dela ut det, pga lite scenskräck. Men kommer ju bli galet kul att få lämna vidare priset till någon annan medlem sen!

Teknifik-Elin, som fick priset som årets varumärke, jag och Linda som är VD för Influencers of Sweden, och då ansvarig för Stora influencerpriset. 

Jag och bästa Caroline!

22.00

Sen var själva galan slut och vi minglade, dansade, jag gick upp och tog av mig mina alldeles för höga skor (har inte vandrat runt i så höga på flera flera år, används oftare gympadojor här va) och sen gick jag ner och dansade loss. Hade en otroligt rolig kväll med alla fina branschkollegor.

Här är Alexandra och Sara, de två som sprang runt och fotade och filmade allt för InoS instagram. 

Tack för en grym kväll, tack för att jag fick förtroendet för att ta hand om volontärerna, tack fina volontärer för att ni gjorde allt ni gjorde och tack alla andra för att ni gjorde min kväll magiskt bra.

Jag kan inte vara nöjdare än vad jag är idag. Ska plocka upp mitt pris och sen se på Mamma Mia. Det blir nog en bra avslutning va?

8 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.