New Year – New Stronger Me

I år sätter jag ditt träningsmål. I år ska du bli ett starkare jag.

Du får sätta ditt eget mål om du vill, men det här är ett himla bra mål tycker jag. 

Vad det innebär att bli ditt starkare jag? Jo, men att vara ett starkare jag innebär att du orkar mer. Du klarar mer. Du orkar livet.

Att vara stark gör att du orkar ha en bålspänning i din kropp hela dagen, så att du inte sackar ihop i slutet av dagen och tror att du har en glutenintolerans för att du får en putmage.

Att vara stark innebär att du orkar sträcka på dig, vara stolt och ha en bra hållning i hela kroppen.

Att vara stark innebär att du orkar sitta vid en dator hela dagen, att du inte tappar fokus och du inte mår dåligt av att kolla på datorn på eftermiddagen.

Att vara stark innebär att du orkar bära fyra kassar från bilen fulla med mat direkt, och slipper gå två gånger, även om du bor tre trappor upp utan hiss. 

Att vara stark innebär att du klarar av ditt liv, eller nej, inte bara klarar av det, utan att du går igenom ditt liv med bravur.

Att vara stark innebär att du går från dag till dag, utan att ha ont i ryggen, i benen eller axlarna (förutom träningsvärk) och slipper gå med ständig värk.

Att vara stark innebär att du orkar att jobba 7-4, dag ut och dag in, och sen ändå orkar med dina vänner, din familj, och diverse aktiviteter du älskar.

Att bli stark innebär att du satsar på ditt jag.

Hur man blir stark? Ja, styrketräning. Träna för att bli ditt starkaste jag. Alltså stark innebär att orka lyfta alla tunga saker. Alla tunga vikter. Ditt starkaste jag.

Lyfta marklyft på en vikt två gånger du väger, att böja din egen vikt och massor med annat. Att orka göra fler armhävningar än din kollega eller att orka bära dina barn på ryggen utan att få ont efteråt.

Att bli sitt starkaste jag innebär mest styrketräning men det kan liksom inte bara vara vilken styrketräning som helst. 

Du behöver fokusera lika mycket på funktionell träning. Det spelar INGEN roll om du är skitstark om du inte kan applicera det i din vardag. Att vara sitt starkaste jag spelar ingen roll om du inte orkar gå upp för fem trappor hur lätt som helst.

För att bli bra på vardagssaker, det kan alla. Att träna för att få livet att flyta på enklare, det kan alla.

Jag tycker du ska träna för att bli ditt starkaste jag för att du vill det.

Bonus: färdiga träningspass med mig.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.